extract the agent bölümünde brz ilerledikten sonra baslarda sayılır hemn hmn b binada 3 küşüyü vuruyon ve bi telsizin yanına gidiyosun aktif hale getirdiktn sonra kitlendim kaldım bütün her yeri dolastım ama oyunun o bölümünü cözemedim bir adamım var ve sıgınakta bekliyo baska bisey yapmıo kafayı yedim yardım eden olursa sevinirim msn adresim goktug-88@hotmail.com eklerseniz konusrak anlatırsınız sevinirim
timurlenk, aslında bir tam çözüm yazsan ne süper olur .
Çok iyi düşünce ama bunun için malesef zamanım pek yok. Ara sıra hatırladığım sorunlara cevap yazabiliyorum sadece. Üstelik oyunu oynayalı uzun zaman oldu ve oyun cd de elimde değil. Ama forumdaki verilen cevaplardan derleme bir çözüm çıkarılabilir.
s.a. kardeslerim ben bu oyunu 2005 yılından beri oynuyorum ama online olarak oynuyorum ve gercekten oyuncu arkadas ortamı cok fazla guzel bır oyun ama bu sıra oyunun normalını oynamaya basladım zeplin balonlarının oldugu yerde takıldım icerden cıkan adamımı koruyamıyorum bana tarif ederseniz sevinirim bu oyunu bırakmak ıstemıyorum simdiden tesekkur ederim hepinize