beyler Kafayyı Yimek Üzereyim Acil Yardım Yanılmıyosam ^. Bölüm...3 tane Dinamt Yerleştirmemi istiyo Bİrinci İki büyük varilin arası.. bitanesi ortada.. 3 de içeri giriyorum ara ara bulamıyorum misson faild diyo :( çıldıriciimm Lütfen orayı biterin biri yardım etsin msn adresimi bırakıyorum plz..... (bomba___5(at)hotmail.fr)
meraba arkadaşlar bende aynen cüneyit400 gibi orda aynı yerde kaldım o tankı patlatamıyorum tnt yı alıyorum ama nasıl yerleştırecegım bı yardımcı olun lutfen tşk
beyler Kafayyı Yimek Üzereyim Acil Yardım Yanılmıyosam ^. Bölüm...3 tane Dinamt Yerleştirmemi istiyo Bİrinci İki büyük varilin arası.. bitanesi ortada.. 3 de içeri giriyorum ara ara bulamıyorum misson faild diyo :( çıldıriciimm Lütfen orayı biterin biri yardım etsin msn adresimi bırakıyorum plz..... (bomba___5(at)hotmail.fr)
arkadaşım 2 tane bomba yerleştiriceksin bi tanesi dediğin gibi varile gideri ortada bi yere saatli bombayı yerleştirdikten sonra arkanda bi tünel girişi gibi bi yer olacak oradan gir adamı oldur cesedi al ilk sag odadan başka bi odaya sakla ondan sonra sakladıgın yerde bekle general gelicek o ilk sag odaya girecek girsin evral alıcak alsın zaten demo giriyo gir oldur devam et....
karlshorsty : arkadaslar 3 gorevde diğer askerlerin yanına gidince ne yapmam gerekiorr ok yönüne gidiorum ok tersi gösteriorr oraya gidiorum gene donuorr ilk bölüm galiba bölüm değiştirme gibi bi seceneğimiz yoksa
arkadaşlar meraba ben bu oyunun branderburg gate diye bir bolumunde takıldım kaldım yıkık şehrın girişinde at heykellerı olan yer hanı orda herkesı olduruyorum zırhlı bı arac var onuda ımha edıyorum ancak mission failed dıye yazı cıkıyor ve kaybedıyorum bı yardımcı olun lutfen