bir meydanda kamyonlar var ve bir asker baştaki kamyonun söförüyle birşeyler konuşuyor sonra geldiği yere gidiyor bir not defteri var adamı ve herkezi öldürüp not defterini alıyorum ama birtürlü görev bitmiyor ne yapmam lazım hatırlayan varsa yardım ederse sevinirim
selam ben airport görevinde takıldım hani şu pilotu kurtardım.kardeşi yada neyse onuda kardeşi teleskobun orda rasatanede bekliyor pilotta harabede haritaddaki bölgeye gidiyom bölümü geçmiyo herkezi vurdum kimse kalmadı.bi yardımcı olsanız ilk defa başkasına soruyorum oyunlarla ilgili.
selam ben airport görevinde takıldım hani şu pilotu kurtardım.kardeşi yada neyse onuda kardeşi teleskobun orda rasatanede bekliyor pilotta harabede haritaddaki bölgeye gidiyom bölümü geçmiyo herkezi vurdum kimse kalmadı.bi yardımcı olsanız ilk defa başkasına soruyorum oyunlarla ilgili.
selam bölümü geçtim oyunu bitirdim.ama nasıl yaptığımı bende anlamadım.şimdi bida oynasam ayni yerde takılırım.sonu yarım bitti sanki devamı var gibi
acil yardım yav 3 gündür uykularım kaçtı arkadaşlar lütfen yardım.... oyuna binanın önünde başlıyoruz tren istasyonu içeri girince tren geliyo sonra çatıya çıkıyorum aşşada askerler 2 tane doktor getiriyo bu bölüm de tam olarak ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok memnun olucağım şimdiden teşekkürler