sniper elite nin 1 bölüm 3 objektive de görev yerine geliyorum en son 2 alman askerinle birlikte mühimmat kasalarının başında kalıyorum ama ne yapılacağını anlayamadım TAB tuşuna basıp ne yapılacağı konusunda GET THE İNJURED GR AGENT TO HİS COLLEAGUS yazıyor ne yaptıysam geçemedim lütfen yardım
Yanlis hatirlamiyosam orda harabelerin icinde bi yerde yarali ajan olacak.Onu alip adamlarin yanina getireceksin...
selam arkadaslar bana yardımcı olurmusunuzz ben bı motosıkletlıylee basım dertte olduruyorum mısyon bıtıyor oldurmuyorum mısyon yınee bıtıyorr bu nasıl bır seydırr bana yardımcı olun kafayı yıyecem yaa bolumu bılmıyorum ama bır ewın altından motosıkletı calıstırıyorr sonraa basıp gıdıyor we oyun bıtıyorr.. harıtada bı kactane noktalı yollar war mawı yesıl renklerı olan tek bıldıgı oo yardımcı olun nee olursunuzz.):):
selam arkadaslar bana yardımcı olurmusunuzz ben bı motosıkletlıylee basım dertte olduruyorum mısyon bıtıyor oldurmuyorum mısyon yınee bıtıyorr bu nasıl bır seydırr bana yardımcı olun kafayı yıyecem yaa bolumu bılmıyorum ama bır ewın altından motosıkletı calıstırıyorr sonraa basıp gıdıyor we oyun bıtıyorr.. harıtada bı kactane noktalı yollar war mawı yesıl renklerı olan tek bıldıgı oo yardımcı olun nee olursunuzz.):):
Haritaya bakarak ve görevleri takip ederek görevi tamamlayabilirsin aslında ama hatırladığım kadarıyla farkedildikten sonra iki farklı yoldan motorsikletliler kaçmaya başlıyor. İkisini de kaçırmaman gerekli. Ben farkedilmeden önce, birine bubi tuzağı kurup, diğerine de farkedildikten sonra otomatik silahla görevi tamamlamıştım sanırım. İyi oyunlar, kolay gelsin :)
tesekkurr ederım o bolumu gectımm ama... bır bolumu atlatım wallaa bıtmedı ıkı gun ugrastım ama atladım sonunda... bolumu solee anlatayım bı tren ıstasyonundayım butun gorewlerı yapıyorum sonra 4-5 tane adam gelıyor onları wuruyorum ama en son adamı wurunca mısyon bıtıyor.. nee yapmam gerekıyor tren ıstasyonundaa bır tren calısır wazıyettee duruyorr ama neye yarıyor bılmıyorum.. yardım cı olursanızz sewınırım...D:D
tesekkurr ederım o bolumu gectımm ama... bır bolumu atlatım wallaa bıtmedı ıkı gun ugrastım ama atladım sonunda... bolumu solee anlatayım bı tren ıstasyonundayım butun gorewlerı yapıyorum sonra 4-5 tane adam gelıyor onları wuruyorum ama en son adamı wurunca mısyon bıtıyor.. nee yapmam gerekıyor tren ıstasyonundaa bır tren calısır wazıyettee duruyorr ama neye yarıyor bılmıyorum.. yardım cı olursanızz sewınırım...D:D
Trenin bir noktasına bomba yerleştirmen gerekiyor olabilir.