ben bu oyunu 2 defa bitirdim, harika bir oyun ve tekrar kurdum birdaha oynuyorum. motorlu bölümde 3 motosiklet için 3 ayrı güzergah bulunuyor. haritada belirtilen renkli çizgilere göre uygun yere mevzi alın. motoru karşıdan görecek şekilde pusu kurarsanız vurmanız daha kolay olacaktır.
arkadaşlar tek tek cevap yazmayım destroy fuel dump bölümünde iki yere bomba yerleştirmen gerekiyor bombaları yerleştirdikten sonra bir odaya gidiceksin orda tek bir asker olması gerekiyor o askeri öldürdükten sonra e tuşuna basarak o askeri ordan al ve başka bir yere taşı ki komutan görmesin sonra komutanın odasına gelmesini bekleyip öldüreceksin bu kadar diğer konuya gelince arkadaş iki trenin arasında takılıp kalmış oda mümkünü varsa orda bir vagon görücek tanker vagon onu patlatması gerekiyor altına tnt atıp uzaktan vurabilirsin iyi oyunlar
destroy fuel dump bölümünde takıldım bombaları yerleştirdiketen sonra herşeyi denedim forumda yazılanlarıda yaptım yinede olmuyor komutan trenden inmiyor arkadaşlar ben bıktım misson feiled yazmasından bana yardımcı olursanız çok sevinirim s.a
Arkadaşım zaten son bölümden sonra geliyor oyunun sonu o