|
Yazar |
Konu  |
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 12/01/2006 : 23:51:31
|
Azrael - güncel konulara duyarlı,güzel ve mantıklı mesajlar yazan yeni üye. |
 |
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 13/01/2006 : 12:38:32
|
pmaker-O da güzel mesajlar atıyor:))Pek bir tartışmanın falan içinde olduğunu görmedim.İyi bi üye kısacası |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
 |
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 14/01/2006 : 14:08:50
|
BaRNeY- Omerta oynamaya yeni başlayan, orada burada gereksiz mesajları pek görülmeyen, normal bir OS üyesi.
Azrael, her şeye olumlu baktığımı da nerden çıkardın ?? |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 14/01/2006 : 14:15:00
|
DeMoN_HuNtEr bu kötü bir şey değil ki sadece şöyle bir yazdığın iletileri gözden geçirdim pek olumsuz bir şey göremedim boşver sen ne demişler üzümünü ye, bağını sorma; ama istersen olumsuz olarak değiştirebilirim  |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 14/01/2006 : 15:12:49
|
İlk kez gördüğüm üyelerden, nicki de tedirgin ediyor insanı. :p |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|