AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Total War En Dezavantajlı Güçsüz Devlet Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Dargan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/04/2006 :  18:54:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galyalılar zaten hemen yenilen klanlardan...

Seversen sevilirsin,Sevmessen üzülürsün
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 23/04/2006 :  14:37:42  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
galya ile size bir istatistik yapayım dedim atlıları yokh diyenler için
BARBERİAN NOBLE CAVALRY attack 10 defans:15 çok güçlü dediğiniz mısır ın EGYPTİAN GENERAL (Kİ BU ATLIYI DAHA ÇIKARTAMADIM BEN ) attack 12 defans 13
gelelim okçulara
galyanın FORESTER WARBAND (3 yılda yapılıyodu sanırım) attack 11 defans 8 missile 15 oyunda en güçlü okçudur kendileri. roma nın bile en gelişmiş okçuları bununla boy ölçüşemez ki mısırı hiç sölemiyorum bile ama yinede mısırın en gelişmiş okçusunu söleyim PHARAOH'S BOWMEN attack 9 defans 13 missile 14
galyanın piyade olarak CHASEN SWORDSMEN attack 13 defans 17 romanın en güçlü piyadeleri ile boy ölçüşemez ama roma ile oynayıpta o piyadeleri çıkarmak ölüm geliyo insana çok zaman alıyo
Sonuç olarak galya ve almanlar hatta britania bile oyunun roma dan sonra gelen en güçlü devletleridir bence.
size bi tavsiye daha roma (jully) ile oyunu en zorda bi oynayın bakalım, galya size nasıl kök söktürüyo ama içinizde en zorda oynayan pek yokhtur sanırım.

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 23/04/2006 :  17:49:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaaa denemezmiyim en zor kısmında 15-20 turn dayanmıştım ekonomim batmış bir kaleye mutlu bir ifadeyle fethettikten sonra iki şehri mor bir suratla kaptırmamdan sonra oyunu terketmiştim

tarihsel savaşları oynadıysanız 1 tane galya ile savaşları vardı romalıların ordaki adamlarla normal campaigndeki adamlar arasındaki farkı daha net görürsünüz.

ben galyayı biraz oynamıştım zorlayıcı bir devlet yani kuzeyde britonlar ve germenler,güneyde roma ve ispanyollar var ben pek takılmadım galyaya avrupayı zaten romayla fethetmiştim bende gittim ortadoğudan bir ülke ile devam ettim oyuna(selucid empire)

ya birde galyanın sırrı uzun süre dayanmak mı çünkü bir süre bayaa az kuvvetli adam çıkarılıyordu tabii ben bu galyanın binalarından hiç bişey anlamamıştım...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 24/04/2006 :  08:58:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben valla kendimi denemek için oynarsam zorda oynuyorum;ama zevk için orta seviyeyi kullanırım.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

ısengard
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/05/2006 :  11:00:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Atlayanbaba ben zorla oynadım 20-25 tur sonra galya batırdı beni ama artık oyunu orta ile bitirdim zora geçebilirin yeniden...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000