:)) galya ile en zorda oynadığım zaman daha ilk turn a basmadan almanlara saldırırım ben bir kale bir kaledir gelir açısından kimse gelişmeden hemen 4 bir yana dağılırım gelişmeyi beklersen 10 turn da yokh olursun. genelde herkes öle yapar önce zırhlandırılır ondan sonra saldırılır ama hardda öle olmuyor :)) elini çabuk tutman lazım...
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
Ben pers ımparatorluguyla oynadım en zorda Mısıra daha turn atlatmadan saldırdım ıcerıde adamların ıkı uc boluk adamları oluyor bırde komutan...Ancak gucsuz sehırlere saldıracaksınız...Ancak boyle kazanabılırsınız...
Kişiye göre değişir bi kere filleri olan sayılı ulkelerden biri...Baslangıcta komsuları mısır ermenıler...Sızı en cok mısır zorlayacaktır...Ayrıca roma aılelerının en buyuk dezavantajı phelanx lar da bu ulkede mevcut...Artık gerısı sana kalıyor...Askeri birimleri kartaca ya benziyor...denilebilir...
Askerî birimlerin saldırıdan çok savunması gelişmiş durumda.Hatta bir birim vardı adını hatırlamıyorum ama her tarafı zırh kaplı.Zaten filleri tartışmaya gerek yok diyorum.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir