AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Sacred de kafa resmi ne demek?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 20/12/2005 :  15:20:03  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sacred çok güzel bir oyundur.Ama herkesin beğenme tarzı başkadır.Belki sen bu oyunu beğenmessin,ama başkaları sever.O senin kendine kalmış.Ama bence yinede bi dene.

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

just_ne
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 20/12/2005 :  22:14:25  Bilgileri Göster  just_ne'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
peki bu oyun kolay bulunurmu

GenC MetallisT
Sayfanın En Üstüne Git

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 21/12/2005 :  15:34:26  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hangi bölgede olduğuna bağlı.Ama benim bildiğim kadarıyla bu oyun bizraz eski.Kolay bulunacağını sanmıyorum.Sen genede bi araştır istersen.

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

just_ne
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 22/12/2005 :  19:51:23  Bilgileri Göster  just_ne'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
keeperman tarafından yazılan:

Hangi bölgede olduğuna bağlı.Ama benim bildiğim kadarıyla bu oyun bizraz eski.Kolay bulunacağını sanmıyorum.Sen genede bi araştır istersen.

tamamda ben GİRESUNdanım pek olcağını sanmiim

GenC MetallisT
Sayfanın En Üstüne Git

Darkshadow
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 23/12/2005 :  23:59:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o sembol ustunde bir set item oldugunu gosterir setleri tamamlayınca ya da bi kac parcasıı aynı anda giyersen bonus alırsın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000