|
Yazar |
Konu  |
yamaco
Üye

Turkey
İleti 118 |
İletim - 19/12/2005 : 14:49:14
|
Arkadaşlar oyunun sonuna kadar geldim ama heyhat son daki kanatlı canavarı gecmenin imkanı yok, oyunu burda bırakmak istemiyorum , oyunun hilesi varmı ben bulamadım bilen varsa söylerse teşekkürler. Not:Tam saglık hilesi bile yeterli olur. |
Kanına isyan etme küçüğüm, Gün olur genlerin hesap sorar senden.
Ben deliyle deli olurum. Akıllıya deli olurum!!!
|
|
yamaco
Üye

Turkey
İleti 118 |
İletim - 21/12/2005 : 16:41:00
|
oyunu bitirdim.hileye gerek kalmadı takılan arkadaşlara yardım edebilirim . oyunu bitirdikten sonra yeni silah verdi fakat yeni silahı alamadım . altta yazanları bilen varsa yeni silahı nasıl alacagıma yardım etsin pls. you have unlocked the telephone of sorrow special weapon whıle in the pause menu use the directıonal button and enter. rıgt, left, rıght, left, down, down ,up ,up ,up down ,up ,up ,down ,down
|
|
 |
|
yamaco
Üye

Turkey
İleti 118 |
İletim - 22/12/2005 : 19:43:23
|
Prınce of persia yı BENDEN başka oynayan hiç yok heralde (the two thrones) YA DA ZORMU GELDİ ARKADAŞLAR    |
|
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 24/12/2005 : 16:19:06
|
Ya arkadaşım bende takıldım biryerde çok kızgınım daha oyunun en başı. Hani ilk kılıcı aldıktan sonra 2 adam öldürüyoruz ya 2.sinden başka bir kılıç daha alıyoruz. Ordan sonra birşey yapamıyorum. Aşşağıya inmek için hiç yol yok. Nereye atlasam ölüyorum yardım edin lütfen... |
 |
|
yamaco
Üye

Turkey
İleti 118 |
İletim - 24/12/2005 : 21:11:33
|
major hocam öncelikle sana sabır diliyorum önünde çok ama çok uzun ve zorrrr bölümler var yinede elimden geldiğince yardım edeyim. Birini bıcağı alınca birini direkten inince öldürdün sonra bak korkulukların bir kısmı kırık duvardan yürü ve karşıya tutun cıkıntıdan ilerle sonunda tahtalara zıpla merdivenden in adamı öldür devam et umarım yardımım olmuştur takıldığın başka yer olursa burdayım. (takıldıgın yer çok olacak)açilen hızlı öldürme tekniğini öğren sana çok faydası olacak sana iyi oyunlar. Bu arada yukarıda sorduğum silahıda aldım silah telefonmuş. |
|
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 24/12/2005 : 21:42:47
|
Sağ ol yamaco ben mesajı yazdıktan sonra oyunda duvar dikkatimi çekti bir baktım adam tutundu gerisi geldi zaten.2,3 bölüm atladım arada oynuyorum işte... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|