Merhaba arkadaşlar.Oyunda bi yerde takıldım.Yardımcı olabilecek arkadaşım varsa şimdiden teşekkürler..
Başlık : The Empress/Return to the hourglass chamber (past)
Bölüm : Mechanical Tower(past)
Çarkların başındayım henüz.İlk çarkı geçiyorum sonra oyun duraksıyo ve yaratık çıkıyor.Sonra ölüyorum.Eğer oyunu oynayıp o bölümü hatırlayabilen arkadaşım varsa cevaplarınızı bekliyorum.Ayrıca çözümlere baktım yeterli değil.İyi oyunlar.
ardaata kardeşim senin bahsettiğin yer tam olarak anlamadım ama degirmen ise oraya gelmeden once dev var onu öldürmen şart sonra gider kardeşim iyi oyunlar
merhaba arkadaşlar ben bir yerde kaldım ama ne yapacagımı bilmiyorum kadınla kavga ettim geçtim sonra beni dışarı attı ve geri dondugum zaman hiç birşey olmuyor yardım cı olursanız sevinerim lutfen kafayı yiyecek durumdayım
merhaba arkadaşlar ben bir yerde kaldım ama ne yapacagımı bilmiyorum kadınla kavga ettim geçtim sonra beni dışarı attı ve geri dondugum zaman hiç birşey olmuyor yardım cı olursanız sevinerim
merhaba arkadaşlar ben bir yerde kaldım ama ne yapacagımı bilmiyorum kırmızı kıyafetli kadınla kavga ettim beni oyunun en başına gittim sonra geldim gidicek yer bulamadım ve duvarı kıran kılıcıda bilmiyorum