AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 PRINCE OF PERSIA WARRİOR WİTHİN PS2 YARDIM
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ardaata
Üye

İleti 5

İletim - 04/08/2006 :  09:28:05  Bilgileri Göster  ardaata'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba arkadaşlar.Oyunda bi yerde takıldım.Yardımcı olabilecek arkadaşım varsa şimdiden teşekkürler..

Başlık : The Empress/Return to the hourglass chamber (past)

Bölüm : Mechanical Tower(past)

Çarkların başındayım henüz.İlk çarkı geçiyorum sonra oyun duraksıyo ve yaratık çıkıyor.Sonra ölüyorum.Eğer oyunu oynayıp o bölümü hatırlayabilen arkadaşım varsa cevaplarınızı bekliyorum.Ayrıca çözümlere baktım yeterli değil.İyi oyunlar.

sonmohican
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 01/06/2008 :  20:05:47  Bilgileri Göster  sonmohican için bir AOL İletisi Gönder  sonmohican için bir ICQ İletisi Gönder  sonmohican'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ardaata kardeşim senin bahsettiğin yer tam olarak anlamadım ama degirmen ise oraya gelmeden once dev var onu öldürmen şart sonra gider kardeşim iyi oyunlar

oyun cok guzel ama zor :D
Sayfanın En Üstüne Git

sonmohican
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 01/06/2008 :  20:08:10  Bilgileri Göster  sonmohican için bir AOL İletisi Gönder  sonmohican için bir ICQ İletisi Gönder  sonmohican'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadaşlar ben bir yerde kaldım ama ne yapacagımı bilmiyorum kadınla kavga ettim geçtim sonra beni dışarı attı ve geri dondugum zaman hiç birşey olmuyor yardım cı olursanız sevinerim lutfen kafayı yiyecek durumdayım

oyun cok guzel ama zor :D
Sayfanın En Üstüne Git

mavinin_prensi
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 19/11/2008 :  13:55:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar ben bir yerde kaldım ama ne yapacagımı bilmiyorum kadınla kavga ettim geçtim sonra beni dışarı attı ve geri dondugum zaman hiç birşey olmuyor yardım cı olursanız sevinerim
Sayfanın En Üstüne Git

mavinin_prensi
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 19/11/2008 :  13:58:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok azım bana bu gurur meselesi yaptım artık:D
Sayfanın En Üstüne Git

mavinin_prensi
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 19/11/2008 :  14:30:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadaşlar ben bir yerde kaldım ama ne yapacagımı bilmiyorum kırmızı kıyafetli kadınla kavga ettim beni oyunun en başına gittim sonra geldim gidicek yer bulamadım ve duvarı kıran kılıcıda bilmiyorum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000