AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 P.O.P The Two Thrones yardım.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 19/12/2005 :  14:49:14  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar oyunun sonuna kadar geldim ama heyhat son daki kanatlı canavarı gecmenin imkanı yok, oyunu burda bırakmak istemiyorum , oyunun hilesi varmı ben bulamadım bilen varsa söylerse teşekkürler.
Not:Tam saglık hilesi bile yeterli olur.

Kanına isyan etme küçüğüm,
Gün olur genlerin hesap sorar senden.

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 21/12/2005 :  16:41:00  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu bitirdim.hileye gerek kalmadı takılan arkadaşlara yardım edebilirim .
oyunu bitirdikten sonra yeni silah verdi fakat yeni silahı alamadım .
altta yazanları bilen varsa yeni silahı nasıl alacagıma yardım etsin pls.
you have unlocked the telephone of sorrow special weapon whıle in the pause menu use the directıonal button and enter.
rıgt, left, rıght, left, down, down ,up ,up ,up down ,up ,up ,down ,down

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

Sayfanın En Üstüne Git

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 22/12/2005 :  19:43:23  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Prınce of persia yı BENDEN başka oynayan hiç yok heralde (the two thrones)
YA DA ZORMU GELDİ ARKADAŞLAR

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 24/12/2005 :  16:19:06  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya arkadaşım bende takıldım biryerde çok kızgınım daha oyunun en başı. Hani ilk kılıcı aldıktan sonra 2 adam öldürüyoruz ya 2.sinden başka bir kılıç daha alıyoruz. Ordan sonra birşey yapamıyorum. Aşşağıya inmek için hiç yol yok. Nereye atlasam ölüyorum yardım edin lütfen...
Sayfanın En Üstüne Git

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 24/12/2005 :  21:11:33  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
major hocam öncelikle sana sabır diliyorum önünde çok ama çok uzun ve zorrrr bölümler var yinede elimden geldiğince yardım edeyim.
Birini bıcağı alınca birini direkten inince öldürdün sonra bak korkulukların bir kısmı kırık duvardan yürü ve karşıya tutun cıkıntıdan ilerle sonunda tahtalara zıpla merdivenden in adamı öldür devam et umarım yardımım olmuştur takıldığın başka yer olursa burdayım.
(takıldıgın yer çok olacak)açilen hızlı öldürme tekniğini öğren sana çok faydası olacak sana iyi oyunlar. Bu arada yukarıda sorduğum silahıda aldım silah telefonmuş.

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 24/12/2005 :  21:42:47  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağ ol yamaco ben mesajı yazdıktan sonra oyunda duvar dikkatimi çekti bir baktım adam tutundu gerisi geldi zaten.2,3 bölüm atladım arada oynuyorum işte...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000