canavar sana her yaklaştığında iki kolunu sana doğru vuracaktır o vurmadan biraz önce zıplayarak vuruştan kurtulun ve canavara kaynayın saldırıyı hızlı yaparsanız saldırıdan kurtulamıyor.
Canavar üç kez yukarı havalanarak taşlar fırlatıyor.Bundan kurtulmanın yolu canavar hangi kolunu kaldırarak taşı fırlatıyorsa tesi tarafa doğru yuvarlanarak kaçmak o zaman taş sıyırıp geçiyor.
Bu üç saldırıdan kurtulduktan sonra canavar taşları devirip yerde sürüklüyor bu başladığında mümkün olduğu kadar canavara yakın bulunmak gerekiyor.(alev topu gibi bişey fırlatıyor bundan kurtulmak için)Canavar her defasında bir sütunun önünde duruyor sen sütunun üzerine koşup canavara atlayacaksın.Kılıç her parladığında sol tıkla canavara vurarak bir kanadını koparıyoruz.Sonra diğer kanadı da aynı şekilde koparıyoruz.Bunu birkez daha yapıyomuyuz tam hatırlayamıyorum.
Bunları yaptıktan sonra canavar göğe yükseliyor.Yerdeki taşlarda senin canavara ulaşmanı sağlayacak yol görevini görüyor.yol biraz karmaşık hatırlayamıyorum ama çok zor değil.Püf nokta hızlı davranmak yoksa ateş topunu yersin.En tepede tam canavarın karşısında duruyosun.Heyecan dorukta.Canavara doğru zıplıyosun kamera senin çevrende bir tur dönüyo (matrix gibi) kılıç parlıyo sen vuruyon ve mefta.
mutlu son..
kolay gelsin.
... yine ağlar geriyor gümüş örümcekler, yine örümcekler için insanlar ölecekler ... Attilâ İLHAN
Arkadaşlar oyunun sonuna kadar geldim ama heyhat son daki kanatlı canavarı gecmenin imkanı yok, oyunu burda bırakmak istemiyorum , oyunun hilesi varmı ben bulamadım bilen varsa söylerse teşekkürler. Not:Tam saglık hilesi bile yeterli olur.
arkadasim sen galiba yanlis bir yerde oyunu bitirdin cünkü oyunda veziri degil kara prensi yenmen gerek sen oyun bitirmedin kötü haber icin üzgünüm.
Arkadaşım. Dark prens,vezirden sonra çıkıyor.Onada yenmek denirse?Dark prensin sonu.Devamlı kendini ışınlıyor.Sen takip ediyorsun. Her hangi bir yeden boşluğa düşsende birşey olmuyor.Yanına gitdikçe vuruyorsun(sadece sen o sana vurmuyor)ve merdivenlerin başında Dark prens seni bekliyor vurdukça Dark prens çoğalıyor(istersen vurmadanda merdivenden çıkabilirsin)Farah'ın sesini duyuyorsun.Merdivenlerden çıkıyorsun ve mutlu son.Bildiğim kadarı ile 6 adet güç gelişiminden her hanği birini almassan o zaman dark prens ile dövüşmüyorsun.Ben oyunu 3 zorluk derecesindede bitirdim ve 6 güç gelişiminide aldım. Hepsindede vezir,den sonra dark prens çıktı.Oyun sende farklı bitiyorsa ben üzgünüm.
Kanına isyan etme küçüğüm, Gün olur genlerin hesap sorar senden.