Birinci sayfada yazıyo ama burayada yazayım.Dev sana vurmadan kenardaki kalaslara çıkacaksın. Kalasın tam ucunda dev sana bakarken ekran parıldayacak. E tuşuna basacaksın. Sonra bıçak her parladığında ama tam parladığında geç kalma vuracaksın. Maus sol tuşu ile sonra aynısını öteki kalasta yapacaksın ve devin gözleri kör oluyor. Devamında ayaklarına vuracaksın. Dev diz çöktüğünde E tuşu ile üstüne çıkıp bıçağın her parlayışında vuracaksın ve mutlu son.(Dikkat deve vurabilmen için kamanın mutlaka parlaması lazım kama parlamadan vurursan dev seni atar biraz pratikle geçersin.)
Kanına isyan etme küçüğüm, Gün olur genlerin hesap sorar senden.
arkadaşlar merhaba önce emeklerinize sağlık ama benim aklıma takılan birkaç bişey var. bende şuan o devde kaldım , dev ortalama kaç vuruştan sonra kör oluyor ve biz onun kör olduğunu nerden anlıyoruz? bi ikinciside valla cahil demeyin ama anlamadım şimdi bu hileler varya hani di yok işte easy yada normal hangisindeysen o düzeyde oyunu bitir sonra sol,sağ bilmem ne? oyunu bitir derken ki kastı ne oyunu bitirsem zaten hileyi napayım? bide sol sal falan derken kastetdiği sadece yön tuşları mı? valla cevap verirseniz çok sevinirim ama kafam karıştı benim ya?
Sorularını elimden geldiğince cevaplıyayım. Deve 1 inci kalasta 3 - 2 kalasta 3 yani toplamda 6 vuruş ile devi kör ediyosun. Dev kör olunca kılıcını sağa sola bilinçsizce salliyor. Senin sağ sol dediğin olay hile değil sadece silah veriyor.Bitirdigin seviyeye göre silah veriyor.Mesela oyuncak bebek,elektirikli testere veya telefon gibi. W,A,S,D Oyun tuşları bunlar. Ok tuşlarıda silahları (oyunu bitirdiğin zaman)aldığın tuşlar.Oyunu tamamen her hangi bir zorluk derecesinde bitirmeden o silahları alamazsın.
Devde ekran sadece kalasların ucunda ve devin üstüne çıkarken 1-2 saniye gibi kısa zaman içinde parlıyor biraz dikkatle fazla kasmadan bitirirsin. Yinede daha fazla yardım istersen benim msn mi ekleyebilirsin.