AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 Omerta
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 27

ürperti
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 09/01/2006 :  22:48:38  Bilgileri Göster  ürperti'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ürperti için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya nasıl türkçe yapıcaz onu bulamadım bi cwp lütfen

İnsan Kendisini Anlayamadan,Başkasını Anlayamaz!!!
Sayfanın En Üstüne Git

ürperti
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 09/01/2006 :  22:51:11  Bilgileri Göster  ürperti'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ürperti için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
:D buldum :D

İnsan Kendisini Anlayamadan,Başkasını Anlayamaz!!!
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 14/01/2006 :  11:25:15  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar oyun bayağı güzele benziyor da paraı nasıl kazanacağımı bulamadım biri anlatabilir mi???

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 14/01/2006 :  13:59:01  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Parayı suç işleyerek kazanacaksın. İlk seviyelerde genellikle araba çalarak büyük paralar kazanabilirsin. Başarı yüzden o işi denedikçe artacak. Yani "niye benim başarı yüzdem %0 " falan deme. Genelde Mercedes çaldıgında 0-30 hasar arası 70k - 80k civarında oluyor. Onları satarak para kazanabilirsin. Ayrıca Shoplifter olduğunda E5 BASKINI açılır. Bir arkadaşınla baskın yapıp, iyi para kazanabilirsin. Kazandığın parayı sakın kumarda yeme. Ben milyonlarca dolar kaybettim kumarda. Sen sakın oynama. Seviye ataladıkça zaten başarı yüzden artacak. Ben pickpocket ım. Yardıma ihtiyacın olursa nickim "Jwill".

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 14/01/2006 :  16:19:15  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
GENEL YARDIM
Hepinizin bu oyunda yeni oldugunu düsünerek size yardimci olmasi için bir rehber olusturduk.Bu rehber size oyun hakkinda bilmeniz gereken püf noktalari ve nasil daha hizli rank atlayabileceginize yardimci olacaktir.

1. Öldürme becerinizi gelistirmek için her 1.5 dakikada raki sisesine ates edin.
2. Seviyeniz düsükken hapisten kaçirmalara baslayip bust out larinizi yükseltin. Düsük seviyede hapiste daha az kaldiginiz için bu size avantaj sagliyacaktir.
3.Her 5 dakikada araba çalin.Çaldiginiz arabalarin degerine göre sunlari yapin:
5.000$ ve üzerini satin
5.000$ ve altini crusher için garajinizda saklayin. OC ve ve heist için elinizde mutlaka bi kaç araba bulundurun
Crusher aile üyelerine verilen bi özelliktir.Aile crusher kiraladiginda siz elinizdeki degeri düsük arabalari garaj menüsünde çikan seçili olanlari mermiye çevir ögesi yardimiyla mermiye çevirirsiniz. Her 1 araba 12 mermi degerindedir.
4.Narkotik ve alkollü içki.. Bu bölüm yüksek seviyeler için oldukça önem tasimaktadir.1 ünite narkotik ya da içki almaniz, 1 suç islemenize es degerdir.Her seviyenin alabilecegi narkotik we içki miktari faklidir.Bütün fiyatlar yarim saatte bir yenilenmektedir.
Düsük rankler için her saat baslarinda bir kere narkotik ve içki alip satmak seviye ilerlemesinde önemli rol oynamaktadir.Alip satmak kolay olmadigi için düsük seviyelerde narc ve içki alip satmaya baslamak yüksek seviyelerde rahatlamanizi saglicaktir. Alkollü içkide rom, amaretto sarabi ve viski yi ucuzladiginda alin. Narkotikte ucuzladiginda kokain alin.
5.Tren le yolculuk ettiginizde bi dahaki seyahat ortalama 1 saat 15 dakka snra bitiyor.En iyi uçagi (Douglas DC3 1milyon dolar ) aldiginizda bu zaman yarim saat e düsmektedir, o yüzden paranizi en kisa zamanda biriktirip uçak alin.
6. Oyundaki en önemli nokta mermi almaktir.Bunu aklinizda bulundurun.Mermisiz hiçbiseysiniz. SIzi para degil, mermi hayatta tutar.
Mermi almanin 4 yolu vardir.
Obaydan mermi paketi almak
Mermi fabrikasindan almak
Yerel mermi fabrikasindan almak
Crusher zamaninda arabalari mermi yapmak..
En iyi yolu yerel mermi fabrikasindan mermi almaktir.Burdan mermi almak düsündügünüz kadar kolay degildir.Ortalama 20 saniyede bir mermi çikmaktadir.Yerel mermi fabrkasindan mermi almanin kolay yolu; yerel mermi fabrikasini sag tusa tiklayarak yeni sayfada açin,F5 tusuyla sayfayi refresh edin.Fabrikadan çikan maximum mermi sayisi 400dür. Bu sayiyi gördügünüz anda hizli davranip kodu girin ve mermilerinizi alin.
7. Oyunda birini öldürme.. Evett öldürmek sorun diil tabi öldürmek istediginiz kisinin kim ve hangi seviyede olduguna bagli.Sizden 1 düsük yada 1 yüksek seviyenizde birini öldürdügünüz takdirde öldürme becerisini kazanabilirsiniz.Eger seviyeniz shoplifter yada pickpocket ise size önerimizi bol bol adam öldürün, sizin seviyeniz yada 1 üst seviyenizi öldürerek öldürme becerinizi gelistirin.Tabiki öldürmek istediginiz kisinin aile üyesi olmamasi gerekir.
8. Kumar.. Önerimiz kumar oynamamanizdan yanadir.
9. Bagis.. Düzey player: bu düzeydeki oyuncularin sayfada tiklama sayisi dakikada 11 dir. Bu da size yerel mermi fabrikasinda büyük dezavantaj saglamaktadir.
Düzey Donating member: bu düzeydeki oyuncalarin sayfada tiklama sayisi 40dir.Profiliniz de büyük bi genislik saglamaktadir ve bir çok player düzeyindeki oyuncularin önüne geçmenizi sagliyacaktir.
DÜzey Donating+member: bu düzeydeki oyuncularin sayfada tiklama sayisi 40 dir. Pozisyon ve puanin yaninda yeni bi bölüm eklenmektedir. bu bölümde duruma basmaya gerek kalmadan bi sonraki suç,bir sonraki araba çalma, bir sonraki seyahat inizi görebilirsiniz, ayrica geri sayim sayaci çikmaktadir.Profilinize ek olarak sizi kimlerin arkadas listesine aldiginida görebilirsiniz.
10. Araba yarislari.. Araba yarisi yapmaniz size seviyenizin ilerlemesinde yardim saglamaz. Heist yapmadan önce yaris yaparak yaris becerinizi gelistirirseniz bu size büyük avantaj saglayacaktir. Yaris formunuz zaman icinde dusecektir.
11. Onur puanlari.. Onur puanlari oyunda oynayan kisilerin birbirlerine olan saygisini göstermektedir. Her pazar gecesi herkese dagitilmak üzere seviyenize göre onur puani alirsiniz.

Seviyelerinize gore alacaginiz rank pointler asagidaki tablodaki gibidir.

http://www.omerta.gen.tr/rank.jpg

Not : www.omerta.gen.tr den alıntıdır

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 27 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000