Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Ben oyuna bartuc sayesinde girdim ilk rütbemi aldım para kazandım yani öğrendim ama birini öldürmek için nerde alıştırma yapıyoruz? 100m den rakı şişesine ateş et falan hangi menüde?
Valla ben de Delivery Boy'um o enseleyip duruyor devam et:))Ama araba çalmak tam bir işkence[>:)]Bekliyorum bekliyorum, neymiş; aletleri almamışım:))Biraz adamı çileden çıkarıyor ama zevkli:)
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow