Bugün hep enselenmekten sıkılmama rağmen araba çalma işini bir daha denemek istedim.İlk iki deneyişimde de çaldım arabayı:))Sonra enselendim ama oldsun
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Önce birilerinden çalın bu size hem kâr hem de seviye geliştirmede hız kazandırır. 15.000$'a kadar bu işlemi yapabilirsiniz (ama 2 kere falan çalın size gıcık olup öldürürler:p). Sonra marketten .45 Colt alın mermiler zaten ucuz yani araba sat al. Ayrıca silah ve mermi alınca suçlar bölümündeki şeyleri yapabilme şansınız artıyor gidin kokoreççi soyun anaokulu basmayın yazık değil mi çocukları psikoloğa yollamayın:)