AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Nasıl hızlı puan yükseliyorsunuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 01/01/2006 :  17:38:38  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar anlayamıyorum 18. evrene ilk açıldığında üye olmuştum.Çalıştım çabaladım...Daha 2000 puanım yaf...Bakıyom herkes 50.000, 10.000.Bu işin sırrı nerdedir?Hep saldırmakta mı, sömürgede mi, fabrikada mı?Bi açıklayın lütfen...
Not:Oyunun adını yazmamışım ogame'den bahsediyorum...(anlamışsınızdır gerçi)

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow

south
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 02/01/2006 :  19:31:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla cok saldırarak gayet ii bir şekilde puan topluyorsun ama onermem cunku 5000 puan sorası noob koruman kalkacak ve herkes sana saldırabilecek bunu için savunmaya onem vermelisin eger yakınlarında savunması olmayan bol amdenli insanlar varsa tabi saldır ayrıca her 1000 hammadde harcayısında 1 puan geliyor

ı love thıs game
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 03/01/2006 :  00:03:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt doğru 1000 maden bir puan demek.ilk başlarda puan arttırmak zor oluyor.bunun sebebide madenlerinin üretiminin az olması.eger yüksek puanlara ulaşmak istiyorsan madenlerini geliştirmeye bakmalısın.böylece maden üretimin artacak vedaha çok maden harcama imkanın olacaktır.bu da otomatik olarak kat kat puan demek.ayrıca sömürge yapabilmek için gerekli bilimsel araştırmaları da yapmayı ihmal etmemelisin.sömürgelerin arttıkça madenlerinde üretiminde artacak demektir.iyi oyunlar.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

BIG BLAST
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/01/2006 :  12:28:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bina araştırma ve filo yapınca puanın yükselir. NOT:Filoların yok olursa puanın düşüo
Sayfanın En Üstüne Git

daniel96
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/05/2006 :  16:32:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim 50000 puanım var
Sayfanın En Üstüne Git

erkek96
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0