AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Favori Online oyununuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

HaCKeR_DJ
Üye

İleti 40

İletim - 21/01/2006 :  22:19:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu arada dunyanın en iyi online oyunun sizcesi yok cunku
bu world GM ler tarafından 5 senedir secılen tek oyun
RAN ONLİNE dir

isterseniz sıralaması bende var size yazıyım merak edenlere !!
1-)Ran Online
2-)Cs-Online
3-)Ogame
4-)Ragnarok
5-)SilkRoad
dır

hee siz sımdı dersiniz neden knight online yok
knight online yenı cıkan bir oyundur hemde oyun ucretsız oldugu icin bir cok kısı nın tercıhıdır
ama ne yazık ki 6 ay sonra oyunun beta asamasını tamamladıkları icin oyun 6 ay sonra ONLY PREMIUM olacaktır siteye saygılarımı sunarım
he ben bunları nerden bılıyorum
cok iyi online oyun arastırıcısıyım dır
K2NETWORK kurucusutarafında her program ısletmecılerine daha cıkmamıs oyunlar ın bılgılerı bıle gelır bu yuzden ben bu sıteden hıc ayrılmam elınızden geldıgınız kadar soru yazabılırsınız..
Sayfanın En Üstüne Git

rap_girls
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 23/01/2006 :  13:39:33  Bilgileri Göster  rap_girls'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  rap_girls için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
k_ertekin sana bir şey diyecem yoksa www.kalonline.com damı knight online gibi onu anlayamadımda?Onuda mı download ediceğiz?
Sayfanın En Üstüne Git

rap_girls
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 23/01/2006 :  13:42:16  Bilgileri Göster  rap_girls'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  rap_girls için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyun Çincenmi bide o var yoksa japoncamı.Hayır korea diyo da onun için şey ettim...Merak ettim
Sayfanın En Üstüne Git

rap_girls
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 24/01/2006 :  13:56:00  Bilgileri Göster  rap_girls'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  rap_girls için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Pardon yaaaaaaa.Bugünlerde çok kafam karışıyor.hasantezel diyeceğime k_ertekin demişim...Hasan tezel KAL Online'demi Knight Online gibi bide Japon'camı,Korecemi?Korean diyorda onun için dedim.
Sayfanın En Üstüne Git

oguzhan14
Üye

Turkey
İleti 353

İletim - 24/01/2006 :  14:09:58  Bilgileri Göster  oguzhan14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim favori oyunum MU ONLİNE.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

JackSpearow

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000