Galaksi ekranında boş sütunlara Koloni Gemisi yollayıp sömürgeleştiriyorsun. Ancak özellikle ortalardan almaya çalış. Oralardaki gezegenlerin boyutları daha geniş oluyor. Koloni yollarken de yanında maden yollama. Yoksa boşa gider madenlerin.
Sömürgeleri istediğin gibi kullanabilirsin. Bizim şu an sekiz sömürgemiz var. Hepsinde maden yapıyor, çıkan madenleri de ana gezegene yolluyoruz. Ama istersen oraları da ana gezegen gibi kullanabilirsin. Orası için de filo yapıp etrafa saldırabilirsin.
7,8 ve 9.sıradaki boş gezegenleri sömürgeleştirseniz iyi olur.KRONDOR'un da dediği gibi boyutları daha geniş oluyor ve ay olma olasılığı da fazlaymış diye duymuştum.ayrıca bu ortada ki gezegenler ne çok soğuk ne de çok sıcak olmadıkları için her tür üretim için ideal konumdalar.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
7,8 ve 9.sıradaki boş gezegenleri sömürgeleştirseniz iyi olur.KRONDOR'un da dediği gibi boyutları daha geniş oluyor ve ay olma olasılığı da fazlaymış diye duymuştum.ayrıca bu ortada ki gezegenler ne çok soğuk ne de çok sıcak olmadıkları için her tür üretim için ideal konumdalar.