AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sağlık
 1 tablet C vitamini = 1 Kasa portakal
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 11/01/2006 :  23:43:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
doğru fazlası zarar!insanın günlük c vitamini ihtiyacı 1 ya da 2 portakal. bir kasa portakal yersen c vitamini zehirlenmesi olur ki bunun anlamı da hastanelik olman demektir.hem c vitamini sdece portakalda yok.günlük beslenmemizde farkında olmadan zaten bolca c vitamini alıyoruz ve fazla vitamin vücuttan dışarı atılıyor.yani fazla vitamin fazla sağlık olmuyor.aksine felaket olabiliyor.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 12/01/2006 :  12:07:19  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HıghVoltage tarafından yazılan:

doğru fazlası zarar!insanın günlük c vitamini ihtiyacı 1 ya da 2 portakal. bir kasa portakal yersen c vitamini zehirlenmesi olur ki bunun anlamı da hastanelik olman demektir.hem c vitamini sdece portakalda yok.günlük beslenmemizde farkında olmadan zaten bolca c vitamini alıyoruz ve fazla vitamin vücuttan dışarı atılıyor.yani fazla vitamin fazla sağlık olmuyor.aksine felaket olabiliyor.

Gerçekten bir kasa yemenin hiç faydası yok.Vücut fazlasını atıyor nasıl olsa:))Ben üşenmem, bir-iki portakalı soyup yemeyi tercih ederim

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 12/01/2006 :  17:36:28  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben 1-2 portakalın yanında vitamini de alırım işte! onu anlatmaya çalışıyorum

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

izeto
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/01/2006 :  18:05:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Meyve sebze bence.
Sayfanın En Üstüne Git

sabırtası
Üye

İleti 60

İletim - 07/10/2011 :  00:47:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla