AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 EN İYİ MACERA OYUNU
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 19/01/2006 :  22:41:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Söylediklerinin hiçbiri macera değil. bs tam olarak ne tür oyunlar istiyor bilmiyorum; ama macera oyunları Broken Sword, Monkey Island, Syberia gibi bulmaca çözme temeline dayanan oyunlar oluyor. Senin söylediklerin aksiyon ve strateji oyunları.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/01/2006 :  22:45:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ACtion ve strateji oyunları da macera içerebilir arkadaşlar. oyunlar sadece salyt bir oyun konusu üzerine yazılmaz. FAR CRY da ACTİON-MACERA karışımı bir oyundur. ona bakarsanız sadece macera başlığı altında oyun tanımlayamazsınız.o zaman most wanted ta araba yarışı değil..doğrumuyum?
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 20/01/2006 :  01:21:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Maceranın İngilizcesi Adventure'dır. Verdiğim örnekler de Adventure oyunlarını en iyi tanıtan oyunlar. Far Cry da Aksiyon/Macera değil, sadece FPS'dir. Most Wanted için sizler ne diyorsunuz bilmiyorum; ama otoriteler araba yarışı diyor. İçeriğinde farklı türlerden parçalar barındırmaları türlerini değiştirmiyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

MaN5oN
Üye

İleti 22

İletim - 20/01/2006 :  16:57:22  Bilgileri Göster  MaN5oN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oynadığım tek macera oyunu still life beyenmedim çok kolaydı hareket yok otür oyun larda oyun dediğin FPs olacak
Sayfanın En Üstüne Git

007 JAMES BOND
Üye

İleti 267

İletim - 20/01/2006 :  17:24:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
KRONDOR sen herşeye birşey demek zorundamısın? Ben seni anlayamadım.BİZ OYUNLARI VERMİŞİZ. O OYUNLARA BS ARKADAŞIM NE TÜR OLDUĞUNA KARAR VERSİN.BİZ KENDİMİZCE MACERA DEDİKLERİMİZİ SÖYLÜYORUZ.HER LAFA BİRŞEY DEMEK ZORUNDAMISIN? HE BU ARADA BİZ MACERANIN İNGİLİZCE'SİNİN ADVENTURE OLDUĞUNU BİLİYORUZ. TAMAM MI???

Cs'ci Pr0!

Counter Strike 1.6 Nick:

Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP -
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000