Söylediklerinin hiçbiri macera değil. bs tam olarak ne tür oyunlar istiyor bilmiyorum; ama macera oyunları Broken Sword, Monkey Island, Syberia gibi bulmaca çözme temeline dayanan oyunlar oluyor. Senin söylediklerin aksiyon ve strateji oyunları.
ACtion ve strateji oyunları da macera içerebilir arkadaşlar. oyunlar sadece salyt bir oyun konusu üzerine yazılmaz. FAR CRY da ACTİON-MACERA karışımı bir oyundur. ona bakarsanız sadece macera başlığı altında oyun tanımlayamazsınız.o zaman most wanted ta araba yarışı değil..doğrumuyum?
Maceranın İngilizcesi Adventure'dır. Verdiğim örnekler de Adventure oyunlarını en iyi tanıtan oyunlar. Far Cry da Aksiyon/Macera değil, sadece FPS'dir. Most Wanted için sizler ne diyorsunuz bilmiyorum; ama otoriteler araba yarışı diyor. İçeriğinde farklı türlerden parçalar barındırmaları türlerini değiştirmiyor.
KRONDOR sen herşeye birşey demek zorundamısın? Ben seni anlayamadım.BİZ OYUNLARI VERMİŞİZ. O OYUNLARA BS ARKADAŞIM NE TÜR OLDUĞUNA KARAR VERSİN.BİZ KENDİMİZCE MACERA DEDİKLERİMİZİ SÖYLÜYORUZ.HER LAFA BİRŞEY DEMEK ZORUNDAMISIN? HE BU ARADA BİZ MACERANIN İNGİLİZCE'SİNİN ADVENTURE OLDUĞUNU BİLİYORUZ. TAMAM MI???