AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 EN İYİ MACERA OYUNU
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 20/01/2006 :  18:22:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Krondor ismini verdiğin oyunların macera oyunu olmadığını söylüyor ve bundada çok haklı.

Bence buradaki yeni kardeşlerimize bir parçada olsa oyun kültürü aşılamadığımız için verilen tüm cevaplardan bizler suçluyuz. Ve bunu telafi etmek için gerekeni yapmakla mükellefiz. Bugünden itibaren akşamları belirli saatlerde oyunlar hakkında dersler vermeliyiz. (Msn bu iş için 24 saat açıktır ilgilenenlere duyurulur)
Hatta bu iş için forumda bir bölümde açılabilir. Hangi oyun hangi türe girer. Macera nedir aksiyon nedir?? bunların hepsini anlatmakta fayda var.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 20/01/2006 :  19:55:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
007 JAMES BOND tarafından yazılan:

KRONDOR sen herşeye birşey demek zorundamısın? Ben seni anlayamadım.BİZ OYUNLARI VERMİŞİZ. O OYUNLARA BS ARKADAŞIM NE TÜR OLDUĞUNA KARAR VERSİN.BİZ KENDİMİZCE MACERA DEDİKLERİMİZİ SÖYLÜYORUZ.HER LAFA BİRŞEY DEMEK ZORUNDAMISIN? HE BU ARADA BİZ MACERANIN İNGİLİZCE'SİNİN ADVENTURE OLDUĞUNU BİLİYORUZ. TAMAM MI???

Senin oyunları vermenle bitmiyor iş. Her oyunun girdiği bir kategori var, göreceli bir kavram değil ki bu şahıslar karar versin. Kendince macera, bence FPS, onca RPG olamaz bir oyun. Neyse odur. Verilen bilgiler yanlışsa da düzelten birileri çıkacaktır, |KRONDOR| veya bir başkası. Ama sanırım yeni nesilde, "ne dediysem odur" anlayışı var nedense, farklı, değişik bilgilere bir kapalılık görüyorum ve inanılmaz subjektif boyutlarda yaklaşıyorsunuz konulara. Son olarak bir de uyarı yapayım, mesajlarını büyük harflerle yazma, bir de bol ünlem kullanma, bu bağırdığın manasına geliyor ve hoş durmuyor. Kendine güveniyorsan, bildiklerinin arkasındaysan, sakin bir dille kendini ifade etmeye çalış.
Sayfanın En Üstüne Git

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 21/01/2006 :  12:36:04  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Broken Sword:The Sleeping Dragon,Pitfall serisi,Wanted,madagascar,Shrek serisi,....vb. oyunlar çok güzel bir advanture(yani macera oyunu)dur.Sizleri bilmem ama ben advanture oyunlarına bayılıyom....

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/01/2006 :  15:46:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten yeni nesil, oyunlar ve türleri konusunda oldukça bilgisiz. Bu konu da bunu açık bir şekilde ispatlıyor. Benim amacım bu konuda bilgi vermekti sadece. Ama kendini otorite gördüğünden olsa gerek, bilgi almaya da kapatmışsın kendini. Benden nefret ediyor olabilirsiniz, buna bir şey demem; ama uzun süredir bu işin içindeyim ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bu nedenle beni sevmeseniz bile, faydalanmaya bakın. Konu macera oyunları hakkında olduğu sürece, diğer türlenden tavsiye edemezsiniz. Ayrıca, maceranın İngilizcesinin ne olduğunu bilmen ilgilendirmiyor beni. Sana söylememiştim onu zaten.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/01/2006 :  21:46:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeşler oyun oyundur..oyun oynamak içindir..bitirmek içindir..zevk almak içindir..ben yukarıda bişey dedim..iyi halt ettim...
neyse herkez oyunun çeşitini tartışacağına oyunu oynayıp ouynla ilgili konuşsak daha iyi olur bence..
herkese bol eylence,bol action,bol korku, bol oyun sonları diliyorum..
iyi oyunlar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000