AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Genel Yardımlaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 82

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 25/01/2006 :  12:43:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar burası Silkroad Online köşemiz olsun, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirm.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK

oguzhan14
Üye

Turkey
İleti 353

İletim - 25/01/2006 :  13:20:54  Bilgileri Göster  oguzhan14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi o oyunu ben bilmiyorum.çoğu arkadaşda bilmiyor herhalde.biraz oyundan bahsedermisin?

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

JackSpearow

Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 25/01/2006 :  13:51:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Açıkçası ben de pek fazla bilmiyorum, bir kaç gün içinde oyunu yükleyeceğim; ipek yolu adından geldiği için ticaret ağırlıklı bir oyun olsa gerek. Bilen arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 25/01/2006 :  15:09:11  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
oguzhan14 tarafından yazılan:

Abi o oyunu ben bilmiyorum.çoğu arkadaşda bilmiyor herhalde.biraz oyundan bahsedermisin?

http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10767

Bu konuda istediğin bilgiyi bulabilirsin...
Sayfanın En Üstüne Git

nadirhan
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 30/01/2006 :  20:04:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben bu oyunu 1 saattir oynuyorum.knightonline oyununun çok benzeri.tam çözemedim ama oyunda amaç level kasmak gibi gözüküyor.level kasmanız için oyunda yaratıklar var samandan da olsa yaratıklar.onları öldürüyorsunuz aldığınız ex puanlar ile level atlıyorsunuz.şimdilişk level 6 da kaldım.ve biraz sıkıldım.knightonline oynamak için çıktım oyundan.sanırım benim gözümde knightonline yi aşaamazz
Sayfanın En Üstüne Git

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 30/01/2006 :  22:53:52  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Quest yaparsan daha hızlı lvl atların biiiir 2.si sadece ilk yaratıklar saman...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 82 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000