Arkadaşlar burası Silkroad Online köşemiz olsun, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirm.
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Açıkçası ben de pek fazla bilmiyorum, bir kaç gün içinde oyunu yükleyeceğim; ipek yolu adından geldiği için ticaret ağırlıklı bir oyun olsa gerek. Bilen arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
arkadaşlar ben bu oyunu 1 saattir oynuyorum.knightonline oyununun çok benzeri.tam çözemedim ama oyunda amaç level kasmak gibi gözüküyor.level kasmanız için oyunda yaratıklar var samandan da olsa yaratıklar.onları öldürüyorsunuz aldığınız ex puanlar ile level atlıyorsunuz.şimdilişk level 6 da kaldım.ve biraz sıkıldım.knightonline oynamak için çıktım oyundan.sanırım benim gözümde knightonline yi aşaamazz