Binemiyosun. Premium üye olmadan pet alabiliyor muyuz? Çünkü maymun almak için silk istiyo, silk için de kredi kartı numarası :) Silk kazanmanın başka bi yolu varsa veya maymun almanın başka bi yolu varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Premium üyeliği knight onlinedaki gibi paypal aracılığı ile alabiliyor muyuz?
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
premium üyelik diye birşey yok oyun içerisinde sadece bazı itemleri para ile alıyorsun yani birileri premium birileri bilmem ne yok herkes oyunu bedava oynuyor ama oyun içerisinde %100 fazla ex ve sp veren scroll var 1 aylık maymun var ve bunun gibi itemleri belli süreli kredi kartı ile alabiliyorsun paypala üyeysen zaten o üyeliği her yerde kullanabilirsin
birde arkadaş oyunda 2 milyon paran varsa tezgahlardan alabilirsin yazmış. onu da yapamazsın çünkü para ile alınan itemlerin stallarda satışı kaldırıldı
yavuzgüney sen hangi serverda oynuyorsun ben orda başlasam yardım eder misin bana?
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "