ben silkroad online oynuyorum lvl = 17 uzun mızrakcıyım solemesı ayıp olur ama cok gucluyumdur :D TroY bolumunde oynuyorum gelirseniz kasarım adım Lastlvletal oyun cok ama cok guzell ne knightye benzer nede ran onlineye
beyler yardımınıza ihtiyacım var servera girerken daha dogrusu oyunu acıyorum ilk görüntülerden sonra isim ve şifre yerini dolduruyorum. AMA SONRA ALTTA CONECTİON FAİLED TO SERVER YAZIO VE DC OLUORUM
LÜTFEN YARDIMCI OLUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN KISA ZAMANDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM BU ARADA YARDIMLARINIZI BU ADRESE YAZARSANIZ SEVİNİRİM :::::::::: tsunami_baris@hotmail.com
kardeş cevabı buraya yazabilirim ancak. ya basit olarak internet bağlantında problem olduğunu düşünüyorum. eğer bağlantında sorunun olmadığına eminsen( ki bağlantı yokken oyuna bile sokmadan hata verir), ekleri yüklemiş olman lazım. onlar da tamam diyorsan, server'in o anki durumuyla alakalıdır diyebilirim ancak. eğer bu problem uzun süre kalırsa( oyunun sitesindeki haberleri okumanı tavsiye ederim, yaklaşık bir ay önce sistem tamamen kapanmıştı, uzun süre oynayamadık, haberler bölümünde yazıyordu oyunun açılış tarihi) oyunu silip tekrar yükle(ekleri unutmadan). e bunlar da olmadıysa tek çözüm var abi, makinayı ya formatla ya da havaya uçur.