beyler yardımınıza ihtiyacım var servera girerken daha dogrusu oyunu acıyorum ilk görüntülerden sonra isim ve şifre yerini dolduruyorum. AMA SONRA ALTTA CONECTİON FAİLED TO SERVER YAZIO VE DC OLUORUM
LÜTFEN YARDIMCI OLUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN KISA ZAMANDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM BU ARADA YARDIMLARINIZI BU ADRESE YAZARSANIZ SEVİNİRİM :::::::::: tsunami_baris@hotmail.com
ŞİMDİDEN TŞK EDERİM
bak eğer o yazı çıkıyosa server da traffic vardır bide herkez oyuna girmeye çalıştığı için bu yazı çıkar bide oyundanda atar
arkadaşlar ben eagedeoynuom size oyunla ilgili biraz bilgi eğer eşya satm ak istiosanınz /stall yazıonuz shopunuz açılıo eğer kasılmak yada eşyaistiosanınz bana oyunada pm atın yeter
yaa beylerr ben bu silkroad ı 3 gundur oynuom lwl 11 oldum ilerde dere içinde kurba gıbı bısey war onları kesıom yanlışlıkla onların gorewını aldım gerı yaptımda ama nasıl werılecegını bılmıom... helpp
birde ben her lwl atladıgımda ıtemlerı mı deıstırıomm sızce ıı mı yapıomm bırde kopek sıncap alırken silk ıstıo onlar ney nerden alabılırım ben venıce de oynuom kasacak olan warsa kasmasına ızın werıomm cewap yollarsanız sewınırım