beyler bende bugn başladım silkroad a aegon da oynuom adım TRcraftTR birlikte party kuralım eğer aegon da oynıyan warsa burdann irtibarat kuralım suan çoooooooooook trafic var
Krondor koyduğunuz yasak bence çok saçma. Adam yeni ileti yazmak için illa başkasının ileti yazmasını mı bekliycek? Ama diyorsan ki yarım saat içinde iki mesaj yazmak yasak, o zaman kimse laf etmez sanırım.
"iletiyi düzenle" gibi bir seçenek de bu yüzden konulmuş.
erdem kurbağa dediğin galiba water ghost'lar. towndaki herbalistle konuşup görevi bitirirsin. para kasma yöntemi diye bi'şey yok. ama downhang'e giden ara yollarda takıl. bazı adamlar ölüyor inventory'sindeki itemini düşürürse kaparsın:) 32 kalkanı buldum yolda
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
saol baba ya ben gorewı bıtırdım yenı gorew alcam sen hangı bolumde oynuorsun ben venıce de oynuom yardım ıstıomm o dedıgın yolda hangı canawar lar war ben genelde tıger taakılıom daa ben yenıım bu oyunda yeni yeni alışacam 1 şey daha iii güzel silkroad bölümümüz war ben bir ricada bulanacam eğer bu bölüme ait kaç kişinin aktif olduğunu gosteren bir yer yaparsanız yewınırım ( umarım arkadaşlarda bana katılır)