|
| Yazar |
Konu  |
|
mustafasan
Üye

Turkey
İleti 17 |
İletim - 27/01/2006 : 00:51:56
|
| Arkadaşlar ben pek fazla oyun oynayan biri değildim. Sevmiyordum.. Ama Prince of persia the sand of time oynadıktan sonra gerisi geldi. o tür oyunları çok arar oldum.. Sizler benim üstadlarım olarak bana önerebileceğiniz oyunlar varmı? Prince of persia gibi, max payne gibi.. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler... |
|
|
mustafasan
Üye

Turkey
İleti 17 |
İletim - 27/01/2006 : 12:05:41
|
| Şu ana kadar 10 kişi okumuş ama iki kelimelik oyun yazmaya üşenmişler.. Neyse canınız sağolsun... |
 |
|
|
ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 27/01/2006 : 13:07:46
|
Biraz sabret bakalım. Eski yeni bir çok oyun var oynayabileceğin. Benim tavsiyelerim 1- Mafia 2- Manhunt 3- Medal of Honour 4- Call of Duty 5- Haf Life-2 6- Wolfenstein Aklıma ilk gelenler bunlar. Daha bir çok oyun var zevk alarak oynayabileceğin. |
ozzzy was here...! |
 |
|
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 27/01/2006 : 14:46:22
|
1- DoomIII 2- FEAR |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 27/01/2006 : 17:42:34
|
| Max Payne'ye benzer FREEDOM FİGHTERS süpeerrrr |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 27/01/2006 : 17:45:12
|
| MATRİX i öneriyorum..oyun güzzel olmuş..hareketlerde MAX tarzı yani..umarım oynarsan beyeneceksin. bir de F.E.A.R derim sana |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|