|
Yazar |
Konu  |
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
İletim - 30/01/2006 : 11:42:03
|
İnsan memleketini niye sever diye bir soru sorsak cevabı ya sevdikleri için ya da üzerinde yaşadıkları için olur herhalde. Bana göre insan sevdikleri için sever memleketini.ABD Türkiye savaşına gelince ABD'nin böyle büyük bir cettin torunlarına çatma gibi bir aptallığı yapacağını sanmam.Zaten bu safhada iki seçenek var 1-)Amerika bize Japonya'da olduğu gibi ölüm yağdırır (Nükleer hatta hidrojen bombası) 2-)Önce yoklar sonra bindirme yapar
Bence 2. şıkka hiç bir ülke yeltenemez ki zaten ABD 1'i seçer o zamanda bize bir seçenek kalır hızlı davranmak Diyelimki ABD 2. şıkkı seçti o zaman ben önce ailemi, sevdiğimi, sevdiklerimi, milletimi korurum(ki bence herkes böyle yapar) Olurya kanıma dokunurlar, üzerime gelirler o zaman kaçanada vururum, kaçanada vururum.Benim gibi olanlarla atarım bu vatandan ABD'yi...
Umarım düşüncelerimi sizlere aktarabilmişimdir. Benim atam, senin atan, onun atası o yeni nesil eşkiyalra öyle bir ders verdiki o yeni nesileşkiyalr bizlere silah bile doğrultamaz...
Zaten onlar bizden tırsıyo
Çanakkale'de muvaffak olamadık.Nasıl muvaffak olurduk?Zira Türkler yuvasına girilmişaslanın hiddetiyle, cüret,cesaret ve kahramanlığı ile savaşıyorlardı. Böyle bir millet görmedim.
Sir Culyen S. Kobet _______________________________________________________________________
Türklerin, insanı düşündüren iki büyük kuvveti vardır.Ordusu; ki onu sancağını gösterip şahlandırmaya gelmez.Diplomasisi, ki kapalı bir kutudur, açılmadıkça insan vesvesede kalır
Maternih |
bLa bLa... DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)
Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 30/01/2006 : 14:37:41
|
Fazla abartmayın. Nükleer bombayı nereye atacakmış. Burası Japonya gibi ada mı? Üstümüzde Rusya var, dibimizde Yunanistan başta olmak üzere Avrupa var, aşağıda ABD'nin ele geçirdiği Irak var... Bize bomba atsa saydığım yerlerin hepsi etkilenir. Böyle bir şeyin sonuçlarını da ABD bile göze alamaz. Zaten ABD'nin Türkiye'ye saldırması için bir neden yok. Kolay yem de değiliz ayrıca. Bunu onlar da biliyor. Askeri saldırı yapmalarına da gerek yok; yeterince ele geçirdiler zaten... |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 30/01/2006 : 15:20:24
|
ya zaten ekonomimiz onların elinde ekonomiyi batırırlar ardı ardına kriz yaşanır o zaman ülkede kaos söz konusu olur bu yolla girebilirler ya da hiç girmezler yine de ülke yönetiminde söz sahibi olurlar... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
DarthSelo
Üye

İleti 189 |
İletim - 31/01/2006 : 22:24:16
|
ya adamlar zaten diplomasiyle saldiriyo her ne kadar askeri olmasa da.. diplomatik saldırıya ben burda bişi yapamam baştakiler düşüncek diyoruz da baştakiler düşünceden azade kalmış :D adamlar düşünmüyo.. beyin var ama sadece sembolik.. neyse askeri anlamda bi saldırı olursa da ülkemi ve vatandaşlarımı kurtarmak için en mantıklı yol neyse onu seçerdim... |
--------- Alea Iacta Est |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/02/2006 : 04:51:27
|
Krondor'un dediği gibi, ABD bize niye saldırsın ki? Zaten istediği bir ok şeyi elde ediyor.
not: bildiğim kadarı ile Fırtına tank değil top. Şekli tanka benziyor, fakat tank kadar sağlam zırhı ve hızlı hedef belirleme olanağı yok. Bu bilgi lise yıllarından kalma, sonradan değiştirdilerse bir şey diyemeyeceğim. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|