|
| Yazar |
Konu  |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 03/02/2006 : 17:52:26
|
Asıl netse geldiğinde guard oynamaya başladı yani sg.Wade de sg oynuyor yani bu sezon ikisininde oynadığı mevki aynı.Wade de carterdan daha fazla hak ediyor. Garnett çekilsin diyorsun dur bi yaa naptın sen ne çekilmesi şuanda bile mvp nin duncanla ve kobeyle birlikte en büyük adayı All Starda ilk 5 çıkamadı diye çekilsin demek yanlış olur. |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 03/02/2006 : 21:28:22
|
Teknik adamları öğrendim , Batı'da Flip Saunders ( Detroit ) , Doğu'da (Avery Johnson ) . Fatih52 arkadaşım , pozisyonları bilmediğini kabul ederek anlatıyorum ; Guard pas dağıtan ve üçlük atma yeteneği olan oyuncudur , boyları genelde uzun olmaz çünkü uzun oyuncular hızlı davranamazlar ( genel olarak ) , Forvetlerin ise top sürme kabileyetleri çok gelişmiştir ve genelde ampulden yüklenirler , en kötü forvet bile güzel smaçlar basabilir ve boyları genelde 1.95'den uzundur.
Toronto'da genelde topu süren Carter'di , Jersey'de de genelde topu süren Carter ama topu sürmesi guard olduğu anlamına gelmez . Böylelere guard-forvard da denir , çünkü guardlık yetenekleri oldukça gelişmiştir . Lakers'de de topu süren her zaman Kobe ama Kobe %100 bir forvettir , Carter gibi ...
Nash de bir guard'dır , Carter'ı All-Star dışına atan da LeBron'dur . LeBron da yerini haketmiştir , ama Jermain O'neil olmasa da olurdu . Jermain ve Rasheed Wallace değişebilir . Bu arada Garnett girmeliydi diyorsun ama hem San Antonio hem de Minnesota Batı Konferansında , yani ya Garnett yada Duncan yedek oturmak zorunda ve bunu ikisi de kaldıramaz . Yedek oturmalarının nedeni de Jermain O'neil 'dir .
Tamam mı anlaştık mı ? |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 03/02/2006 : 21:45:44
|
İyide arkadaşım ben carter'a pg demiyorumki sg diyorum.Netstede topu süren jason kidddir.Ayrıca guard-forvard teriminide ilk defa senden duyuyorum.Geçen sene Allstarda forvetti doğru ama bu sene netsde sg oynuyor ve d.wadede sg oynuyor.O yüzden onu ilk 5 dışı bırakan bana göre wade'dir.Bana göre böyle. Ayrıca garnett ve duncan geçen sene ilk 5 çıkmadımı? |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 03/02/2006 : 21:59:11
|
| Garnett ve Duncan geçen sene ilk 5 di çünkü 2 kişilik yer vardı ama bu sene Jermain O'neil geldi ve kontejan bire düştü . Aslında ikimiz de aynı şeyi diyoruz Nets'de 2 Tane Guard-Forvet var ( Guard-Forvet diye bişey vardır ) biri Richard Jefferson biri de Vince Carter ama Forvet'e daha yakın oynayan Jason , onun için Carter mecburen sg oynuyor . Emin olduğum birşey var Carter , forwettir . :) ... |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 03/02/2006 : 22:09:58
|
Sen guard-forvardı small forvet le karıştırıyor olmayasın.Evet Carter torontoda forvetti ama small forvetti bi duncan,bi j.o'neal gibi bi forvet değil kısa forvetti yani ama netsde oynadığı sürece v.carter bi sg-dır ve artık öyle olucaktır.Ki oylamada bile guard bölümündeydi. Garnett ve Duncanla J.O'neal ın ne gibi bir bağlantısı var anlıyamadım.Üçü aynı konferansda değilki. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|