|
| Yazar |
Konu  |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 03/02/2006 : 14:38:50
|
All-Star kadrolarını gördüğümde arkadaşlar "burak iyimisin ?" dediler. :) Benim düşüncem : Batı , o kadar güçlü olmuş ki Doğu 7 kişiyle bile oynasa kolay kolay yenemez . Ayriyetten çok sinirlendiğim bir olay Vince Carter gibi bir oyuncunun ilk 5'te çıkamaması , ya bu dünyanın basketboldan haberi yok , yada benim basketboldan haberim yok . Vince Carter gibi bir oyuncu nasıl seçilmez . Bu sene T-Mac'in en kötü senesi diyebilirim ki ,o bile seçilmiş . Hadi hayırlısııı ....
Sizin düşünceleriniz ne kadrolar hakkında ?? |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 03/02/2006 : 14:56:48
|
| Vince Carter gibi bir oyuncu seçilmemiş diyorsun onun yerine bu sene wade seçildi.Wade bu sene carterdanda daha iyi oynuyor istatikleride daha iyi niye seçilsinki carter.Tmac de bu sene kötü değil sakattı iyileşti eskisi gibi ben sadece garnettin olmamasına şaşırdım.Yao haricinde hepsi hakediyor. |
 |
|
|
archer_elf
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 03/02/2006 : 16:12:49
|
| fatih e katılıyorum!Yao oynamadan her sene gidiyo.Bence memo bile daha fazla hak etmişti. |
Bu milletin yaratıcılığına hayranım!Baska kimse ATATURK'un İlkelerini bu kadar bolemez! |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 03/02/2006 : 16:18:40
|
Vince Carter'in yerine Wade seçildi diyorsun bi kere baştan mantığın yanlış . Wince Carter bir Forvet'tir Toronto'dan New Jersey'e geldiğinden beri hiç guard oynamadı çünkü Jersey'de Jason Kidd gibi bir guard var . Wade'e gelince çok iyi bi oyuncu seçilmesi hakkıdır , ama Wince Carter'in yerine değil , Gilbert Arenas'ın yerine seçildi bildiğim kadarıyla ... K.Garnett'e gelince , evet çok büyük bir yıldız , ben yürümeye yeni başlamışken o NBA'daydı ama artık çekilmesinin zamanı geldi . Yerini dolduracak adamlar var : Jermain O'neil , Andrei Krilenko , Shaun Marion , Jason Richardson ...
Yao'ya gelince , iyi bir oyuncu olabilir ama kesinlikle ve kesinlikle All-Star'a laik bi oyuncu değil . Ben Wallace ve İlgauskas gibi isimler varken... Ama Çinli olması Yao'ya çok büyük bi ayrıcalık sağlıyor ... |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 03/02/2006 : 16:20:29
|
| eskiden oyunculara baktığımda hep batıyı favori görürdüm fakat bu sene doğuyu favori görüyorum bence doğu favori doğuda ben jermaine o'neal'e şaşırdım doğrusu onun seçilmesine de biraz üzüldüm yerine başka iyi oyuncular varken batıdada nash'in ilk beşte seçilmesine şaşırdım da neyse o adam doğuyu zorlar bu arada koçlar kim biliyormusunuz? |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 03/02/2006 : 16:34:13
|
| Bayaa bi inceledim ama daha koçlar seçilmemiş , yada daha taze seçildi hiç bi sitede yazmıyo , ben daha öğrenemedim :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|