AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 *** All-Star -Kadrolar***
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 03/02/2006 :  22:27:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pardon yaa Garnett'in ve Duncan'ın birlikte olmasını engelleyen 2 Houstonlu Yao ve Tracy'dir , ikisinden biri olmasa ( Tabiki de Yao )birlikte oynayabilirler . Carter'a gelince Nj'de mecburen sg oynuyor ama eğer kariyerine bakarsan görüceksin ki Toronto'da forvetken son yıllar ortalaması 24'ün altına düşmezken , Jersey'de ortalaması 24'ün üstüne bile çıkamıyor . Ki geçen maç Detroit'i yendiler ancak 17 sayı atabildi .

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 03/02/2006 :  22:42:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yapma hocam Allah aşkına 2004-2005 sezonunda 27.5 sayı ortalamasıyla bitirdi.Bu sezon da 24.1 hatırlasna ilk geldiğinde kaç maç üstüste 40 sayı yapmıştı.Bence 2ye yakışmış ve yaramış.Devam etsin sg'ye. Boyuda 6'6 fiziği bana göre 2'ye göre daha uygun.
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 03/02/2006 :  22:46:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam , sen sg oynat ben pf oynatıyım , ikimiz de mutlu olalım . Ama ben yine de diyorum forwet Carter'i özledim :(

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 03/02/2006 :  22:51:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki hocam öyle olsun.:)
Ayrıca burdan V.Carter'a sesleniyorum sen 2de oynasan 4de oynasan Allstarda ilk 5 çıkmasanda ben seni seviyorum.:)
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 04/02/2006 :  12:13:30  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kadro bu ;
Doğu
PG - Iverson
SG - Wade
SF - LeBron
PF - J.O'neal
C - Shaq

Batı
PG - Nash
SG - Kobe
SF - T-Mac
PF - Duncan
C - Yao

Yao kesinlikle hak etmedi. Ama en çok oy toplayan da o. Nedeni ÇİN :) 2 milyarlık nüfusa karşı gelmek zor.

Vince, Nets'te SG oynuyodu. Boyunun uzun olması SG olmadıgı anlamına gelmez. Richard Jefferson SF idi. Vince, All-Star maçında SG de SF de oynardı. Bu durumda onun yerini Wade ve LeBron kapmıs gözüküyo ki bence ikisi de Vince'den iyi oyuncular. Yao dışında tüm oyuncular hak ettikleri yeri bulmuş.

Bence Doğu da Batı da dengeli. Pota altında Shaq Yao'yu ezecektir. Iverson da Nash'i. Ama Duncan J.O'neal dan kat kat daha iyi bi oyuncu. Tahmin yapmak zor.

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000