Pardon yaa Garnett'in ve Duncan'ın birlikte olmasını engelleyen 2 Houstonlu Yao ve Tracy'dir , ikisinden biri olmasa ( Tabiki de Yao )birlikte oynayabilirler . Carter'a gelince Nj'de mecburen sg oynuyor ama eğer kariyerine bakarsan görüceksin ki Toronto'da forvetken son yıllar ortalaması 24'ün altına düşmezken , Jersey'de ortalaması 24'ün üstüne bile çıkamıyor . Ki geçen maç Detroit'i yendiler ancak 17 sayı atabildi .
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Yapma hocam Allah aşkına 2004-2005 sezonunda 27.5 sayı ortalamasıyla bitirdi.Bu sezon da 24.1 hatırlasna ilk geldiğinde kaç maç üstüste 40 sayı yapmıştı.Bence 2ye yakışmış ve yaramış.Devam etsin sg'ye. Boyuda 6'6 fiziği bana göre 2'ye göre daha uygun.
Kadro bu ; Doğu PG - Iverson SG - Wade SF - LeBron PF - J.O'neal C - Shaq
Batı PG - Nash SG - Kobe SF - T-Mac PF - Duncan C - Yao
Yao kesinlikle hak etmedi. Ama en çok oy toplayan da o. Nedeni ÇİN :) 2 milyarlık nüfusa karşı gelmek zor.
Vince, Nets'te SG oynuyodu. Boyunun uzun olması SG olmadıgı anlamına gelmez. Richard Jefferson SF idi. Vince, All-Star maçında SG de SF de oynardı. Bu durumda onun yerini Wade ve LeBron kapmıs gözüküyo ki bence ikisi de Vince'den iyi oyuncular. Yao dışında tüm oyuncular hak ettikleri yeri bulmuş.
Bence Doğu da Batı da dengeli. Pota altında Shaq Yao'yu ezecektir. Iverson da Nash'i. Ama Duncan J.O'neal dan kat kat daha iyi bi oyuncu. Tahmin yapmak zor.
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...