Heralde ancak 10 yıllarca çalışırsanız yapabileceğinizi unutuyorsunuz artık Güç sizinle olsun demekten başka sözüm yok:D Bir adam vardı 30 yıl çalışmış ve 10cm havaya yükselebilmiş ve o adam daha yolun 1. adımının %1 ini atmadım diyor bu da aha konsantre oldum uçtu olayının ihtimalini verir
arkadaşlar akıl gücüyle eşyaları hareket ettirme diye bir olay yok olamaz.. eşyaları hareket ettirdiğini sanan arkadaşlarımda boşuna inanmışlar kendilerine..çünkü hareket ettirdikleri eşya zihnin bir yansıması..yani bir aldatmaca o kadar. beyin o konuya konsantre olduktan sonra bizim sanki eşyaları hareket ettirdiğimizi sanmamızı sağlıyor. örnek verecek olursak gece karanlıkta bir cisim görüyoruz..bir yılan. aslında o cisim yılan değil bir hortum..peki ilk bakışta bunun bir yılan olduğunu nasıl düşünebiliyoruz, bu sadece beynimizin o anki korkumuzla bize oynadığı bir oyundan ibaret. yanlış sanrılarla beyin böyle algılamamızı sağlıyor. eşyaları hareket ettirmekte böyle birşey işte..sadece fazla konsantrasyondan eşya hareket etmiş izlenimi veriyor beyin..biraz düşünün anlayacaksınız..