" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
AZRAİL alçakgönüllülük yapiim,hepsi bugün değil canıım dün üye oldum :D fatih bu ülkenin reklamlarında mantık aranmaz abicim hepsi delisaçması şeyler,üretemiolar bişey ...yazıkkk
Aramadıkça böyle salakça şeyleri seyretmeye devam ediceğiz ozaman. Bence arayalım.
ben ençok rodeo reklamına gıcık oluom -mustafalar,aliler,ahmetler için ayşelerde tadabilir ya kendimi zor tuttum sete gitmemek için benim ismim geçmio ben yesem yasakmı olacak ya kadının açamadığı kavonozu çocuk nasıl açsın büyükler çikolata zararlı dio bunlar faydalı hagisine inanim
ben ençok rodeo reklamına gıcık oluom -mustafalar,aliler,ahmetler için ayşelerde tadabilir ya kendimi zor tuttum sete gitmemek için benim ismim geçmio ben yesem yasakmı olacak ya kadının açamadığı kavonozu çocuk nasıl açsın büyükler çikolata zararlı dio bunlar faydalı hagisine inanim
Bence şuanki reklamlar arasındaki en güzel en sempatik reklamlardan biri ama herkes beyencek diye bir şey yok. Bu arada çikolata yeme sen dişlerin çürür.:)