AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 İTİRAF PANOSU
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/11/2006 :  23:28:45  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
"
Sen kimsin ya klavye delikanliligi yapip ne hakla artistlik yapiyorsun ? Adam belki bir sey itiraf etmek istiyor sana mi soracak ?

Bu arada q yerine k yaz. Bak izindeyiz dedigin Ata`n senin icin bunu da dusunmus. Al iste 70000000`dan bir kisi daha eksildi. Daha cok var da neyse."

eminim bir itiraf olsa hiç kimse bir şey demezdi.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 11/11/2006 :  00:06:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

alıntı:
R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:

alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

alıntı:
sith_lord tarafından yazılan:

bilde konuş 1 yıl geçerse konu kitleniyor

Üzgünüm ama bu sitenin bazı üyelerinin anlama problemi var herhalde.Kardeşim ben sana 1 sene olmuş dedim mi?İleti de öytle bir şey war mı?9 ay önceki bir msjdan sonra ileti atıyorsun.9 ay olmuş diyince de neyse yaa bıraq üyelik gidecek sinirlendiriyon adamı.

Sen kimsin ya klavye delikanliligi yapip ne hakla artistlik yapiyorsun ? Adam belki bir sey itiraf etmek istiyor sana mi soracak ?

Bu arada q yerine k yaz. Bak izindeyiz dedigin Ata`n senin icin bunu da dusunmus. Al iste 70000000`dan bir kisi daha eksildi. Daha cok var da neyse.

Ehuheheh çok komiksiniz ya.Klavye delikanlılığı yapmıyorum.Asıl sen artistik yapıyorsun ve çok komiksin.Olayı nerelere çeqtin farkındamısın?Sana sormayacam K mi, Q mu yoksa C mi kullanacağımı.Burası ağlama taşı deil site.Hadi yavrum yürü anca..

Yaa, R_Van_Der_VAART da sitenin ne olduğunu senden öğrenecekti ki, burası site diyorsun iyi hoşta sen daha ne olduğunu kavrayamamışsın herhalde, yürüyüş parkuru değil canım, burda yürünmez.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

nomercy
Üye

Turkey
İleti 372

İletim - 11/11/2006 :  00:07:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İtraf ediyorum en yakın arkadaşımın çıktığı kızı elinden çaldım :):):

Artık yeni charım

id:poyraz_29

lwl:62

görev:mage

itemler:full +8 kıyafet, +9 health takılar, +9 wizard

resim:http://www.uploadwire.com/out.php/t48_ads305z.bmp.jpg
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 11/11/2006 :  01:33:51  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
nomercy tarafından yazılan:

İtraf ediyorum en yakın arkadaşımın çıktığı kızı elinden çaldım :):):

Bence o kadar övünülecek bir nokta yok burada bir de gülücük koyma gereği duymuşsun çok mathah birşey yapmış gibi..Tuhaf geldi bana bilmem sen ne dersin acaba yoksa benim bakış açım mı bu olaya çok olumsuz?

"somebody elses lover"

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 11/11/2006 :  09:45:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

alıntı:
sith_lord tarafından yazılan:

bilde konuş 1 yıl geçerse konu kitleniyor

Üzgünüm ama bu sitenin bazı üyelerinin anlama problemi var herhalde.Kardeşim ben sana 1 sene olmuş dedim mi?İleti de öytle bir şey war mı?9 ay önceki bir msjdan sonra ileti atıyorsun.9 ay olmuş diyince de neyse yaa bıraq üyelik gidecek sinirlendiriyon adamı.
[/quote]

Bu arada q yerine k yaz. Bak izindeyiz dedigin Ata`n senin icin bunu da dusunmus. Al iste 70000000`dan bir kisi daha eksildi. Daha cok var da neyse.
[/quote]
Ehuheheh çok komiksiniz ya.Klavye delikanlılığı yapmıyorum.Asıl sen artistik yapıyorsun ve çok komiksin.Olayı nerelere çeqtin farkındamısın?Sana sormayacam K mi, Q mu yoksa C mi kullanacağımı.Burası ağlama taşı deil site.Hadi yavrum yürü anca..
[/quote]

Yaa, R_Van_Der_VAART da sitenin ne olduğunu senden öğrenecekti ki, burası site diyorsun iyi hoşta sen daha ne olduğunu kavrayamamışsın herhalde, yürüyüş parkuru değil canım, burda yürünmez.
[/quote]
Bilmiyorum ama arkadaş öyle bir konuşmuş ki klavye delikanlılığından olayı Q nun kullanımı ve Atatürk'e çekmiş.Hem ona ne oluyor klavye delikanlılığı yapan o.Ben gerçekleri söyledim.Son söylediğin çok anlamsız ben onu mecaz olarak söyledim.Ayrıca ben ona sitenin kullanımını öğretmedim.Her canı sıkılan girsin 10 ay önceki konulara msj atsın site o zaman ne olur?Hem ben 9 ay olmuş dediğimde bir insan "1 yıl olunca konular siliniyor bilip bilmeden konuşma." dediğinde onun aklından şüphe ederim.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000