AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 İTİRAF PANOSU
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 11/11/2006 :  09:45:50  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa neden başkalarının yazdığı şeye karşı geliosun???Canı istemiş ve one göre o itiraf akıllıca gelmiş böle şeylerde hemen karışmayın bence sana övünülecek gibi gelmemiş olabilir ama o na göre öleymiş demekki...Bunu calvin klaine demek istemiştim başkaları üzerlerine alınmasınlar sakın...
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/11/2006 :  11:02:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

alıntı:
R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:

alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

alıntı:
sith_lord tarafından yazılan:

bilde konuş 1 yıl geçerse konu kitleniyor

Üzgünüm ama bu sitenin bazı üyelerinin anlama problemi var herhalde.Kardeşim ben sana 1 sene olmuş dedim mi?İleti de öytle bir şey war mı?9 ay önceki bir msjdan sonra ileti atıyorsun.9 ay olmuş diyince de neyse yaa bıraq üyelik gidecek sinirlendiriyon adamı.

Sen kimsin ya klavye delikanliligi yapip ne hakla artistlik yapiyorsun ? Adam belki bir sey itiraf etmek istiyor sana mi soracak ?

Bu arada q yerine k yaz. Bak izindeyiz dedigin Ata`n senin icin bunu da dusunmus. Al iste 70000000`dan bir kisi daha eksildi. Daha cok var da neyse.

Ehuheheh çok komiksiniz ya.Klavye delikanlılığı yapmıyorum.Asıl sen artistik yapıyorsun ve çok komiksin.Olayı nerelere çeqtin farkındamısın?Sana sormayacam K mi, Q mu yoksa C mi kullanacağımı.Burası ağlama taşı deil site.Hadi yavrum yürü anca..

Yaa, R_Van_Der_VAART da sitenin ne olduğunu senden öğrenecekti ki, burası site diyorsun iyi hoşta sen daha ne olduğunu kavrayamamışsın herhalde, yürüyüş parkuru değil canım, burda yürünmez.

ya evet ya hem sen yöneticimisin karışıyosun by_ozoney? ne yaptığım seni kesinlikle ilgilendirmez
Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 11/11/2006 :  11:05:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
itiraf ediyorum şuan 3 kızla çıkıyorum ve hiç biri bilmiyor :P
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 11/11/2006 :  11:07:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sith_lord..Hmm sen su |KRONDOR| u hackleyip kendimi seçkin üye yapıcam diyen elemansın değil mi? ..
Bu arada ağlama taşı deil ağlama duvarı olcak..:)
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 11/11/2006 :  11:08:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
3 kızla cıkmak övünülecek bir şey mi yahu?Anlamıyorum bölelerini..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000