AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Türkiye'ye ağır ceza
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 08/02/2006 :  16:54:28  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
gıcıklık olduğu doğru ama ceza da normal hiç bir ülkede ben görmedim böle davranışlar hemde antrönörlerden hadi futbolcular tamam tartışır küfür eder de antrönörlere ne oluyor... cezayı hakettik bence böyle yaparakta daha fazla tepki topladık artık gıcıklık daha da fazlalaştı bize müstehak..

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/02/2006 :  18:49:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ceza biraz ağır.Zaten Avrupalıların bize karşı olan duygularını daha önce görmüştük,ona göre davranıp sinirlerimize hakim olabilseydik bunların hiçbiri olmazdı.Zaten adamların artniyetleri hemen belli oluyor.Türkiye eleme maçlarında 12 maç yapacak.6 maç evinde olacaktı.Yani verdikleri saha kapatma cezası neden 5 değil,neden 7 değil de 6?Bi düşünelim.Bu arada sadece saha kapatma değil.Tarafsız saha ve ''seyircisiz''.Çünkü biliyorlar ki dünyanın her tarafında Türk var Türkiye maçına gidecek insan var.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 08/02/2006 :  22:06:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gazete haberlerine göre Türkiye'ye verilen ceza İsviçrelileri tatmin etmemiş.Kendi spor gazetelerinde şöyle yazıyor "Türkler ucuz kurtuldu".ayrıca Türkiyenin cezasının hafif olduğu iddiasının yanında Fatih Terim'e ceza varilmemesine de bir hayli bozulmuşlar.Bu işten tabiki en karlı Yunanlılar çıkıyor.Yunanistan da bayram havası estiği ve dünya kupasına kalmaya kesin gözle bakıldığı da gelen haberler arasında...
Bir tek Alman basını cezanın ağır olduğu görüşünde.bu da Avrupanın bize olan bakış açısınıda bir kez daha gözler önüne seriyor.Biz malesef pek sevilmeyen bir ülkeyiz.Hem barbarız, hem müslümanız, hem Türküz(geçmişten bir acı.tarih derslerini fazlasıyla aldılar zaten) daha ne olsun Yani kısacası bizden nefret ediyorlar.Ee peki biz bunu bilmiyormuyduk. Adamların bize garezi var.Bunu bile bile yanlış hareketler yaptık, yanlış adımlar atıldı.Daha doğru düzgün kendimizi bile savunamadık, onu da yüzümüze gözümüze bulaştırdık.kısacası biz cezayı hakettik ama bu biraz ağır oldu, bizede iyi bir ders.ŞLimdi bize düşen tek şey ceza indirimi için mücadele etmektir.Verilen cezanın objektif bir karar olmadığı ortada.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur ve bu bizim için bir dönüm noktası olup Türk futbolu yükselerek hak ettiği yerlere gelir.....

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 08/02/2006 :  22:23:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok söze gerek yok , benim görüşümce : Dünya Futbol Federasyonu'nun başkanı konuşsun , ne de olsa İSVİÇRELİ !!!

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 10/02/2006 :  16:03:13  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sadece İsviçre bize karşı değil ki; bütün Avrupa. Ben de cezaya çok üzüldüm; ancak ihracın eşiğinden dönmüş olmamızı düşününce o kadar da ağır gelmiyor doğrusu. Umarım gereken dersi almışızdır..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000