|
| Yazar |
Konu  |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 31/08/2006 : 15:59:48
|
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
Of of öyle çok şey kaçırdın ki. Tekrarı 21:30'da NTV'de.
Sourtimes'dan baktım hocam hakkatten de çok şey kaçırmışım.
'Ohaa dev adam 12 dev adam' |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 01/09/2006 : 19:13:04
|
| Yunanistan, Papaloukas, Diamantidis ve Schortsanitis'in harika oyunuyla ABD'yi yendi, İspanya da sonları çekişmeli geçen maçta Arjantin'i devirip Yunanların rakibi oldu, Gasol oynamayacak ama sonraki maçta. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 01/09/2006 : 20:49:29
|
| Vallaha formalite olsun diye komşumuz alsın demeyecem. İspanyollar alsın kalbimden geçen bu. Ve bizim rakibimiz Fransa, umarım onları da devireceğiz. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 01/09/2006 : 20:57:09
|
Tony Parker sız bir Fransayı yenmek güç değil;fakat bizimde eksiklerimiz var..:)
Finale gelince,ispanyayı tutuyorum fakat,gasol olmadan yunan alır diyorm.. |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 01/09/2006 : 21:17:12
|
Coachk'i anlamak mümkün değil, niye takımı bu kadar kısalttı ve D.Howard'ı veya C.Bosh'u oynatmadı bir türlü anlam veremedim, ilginç... Murat Kosova'nın dediği gibi 3.lük maçına sakladı heralde. :)Yunanistan'ı da tebrik etmek lazım 3.Çeyrekte pick n roll ve 3'lük şov yaptılar. Arjantin'in finale çıkamamasına da üzüldüm, ayrıca İspanyol oyuncuların maç sonunda Pau Gasol'a gidip sarılmaları da çok hoştu. Final'de İspanya'yı tutuyorum, 3.lük maçın da ise tabi ki Manu ve onun Arjantin'i. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|