| Yazar |
Konu  |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 08/04/2006 : 19:09:09
|
yaw şu Brazil hep heryerde (her spor dalında)bizi 1 farkla yeniolar bu bir gelenek haline geldi:FUTBOL:Türkiye:1 Brezilya:2 Türkiye:0 Brezilya:1 BASKETBOL:Türkiye:78 Brezliya:79    
 |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
sith_lord
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 09/04/2006 : 10:42:08
|
| evette bir de brezilyada bir oyuncu var kendi kalesine atmıştı ona sinir olmuştum heheheh:D |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 13/07/2006 : 02:21:54
|
Şampiyona yaklaşıyor .. Konuyu yukarı taşıyayım dedim.
Hidayet ve Memo bu Dünya Şampiyonası'nda yer almayacak.Milli takımın kalite açısından en önemli iki oyuncusu belki de.Ama burası NBA değil, Avrupa basketbolu ağırlıklı bir şampiyona.Bireysel yetenekler, takım oyununa nazaran daha az önplana çıkıyor.Bu iki oyuncumuzun yetenekleri hücumda yeni varyasyonlar yaratmamızı sağlıyordu sadece, biraz da savunmada etkiliydiler.Ama onların pozisyonlarında da çok etkili oyuncular var.Hido yoksa Ersan var.Ama akıllı teknik kadromuz Milli Takıma 6 oyunkurucu çağırmış.Aralarında Barış, hatta 5 senedir oyununda hiçbir gelişme göstermeyen Ender varken Cüneyt Erden yok.Kerem de sakat.Ender ilk beş çıkar artık.Şu ana kadar Milli Takıma en ufak bir katkısını bulamadığım Doğan Hakyemez'le yaşadığı ufak bir sorun yüzünden Hüseyin Beşok bile yok.Neyse ki haberler iyi, İbo bugün gazeteye yaptığı açıklamada işlerin gayet iyi gittiğini söylemiş takımda.Böyle devam ederse, aklımızdan geçen şey neden olmasın ? |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 30/07/2006 : 18:55:47
|
Slovenya maçının ikinci çeyreğini çok iyi oynadık, özellikle Cenk müthiş oynadı.Savunmada iyi olduğumuz zaman fast-break'e çok iyi çıkıyoruz, bu yüzden oyunumuzun ana çekirdeği savunmadır.Faul probleminden dolayı Brezec-Nesterovic kalasları aynı anda oynadılar, bu yüzden onlar potaaltında çok yavaştı.Önceki maçlara göre iyi oynuyoruz, o kesin.Ama Litvanya gibi rakiplere yeter mi bilemem.
Rahat bir oyunla 93-70 kazandık.Fatih Solak'a sevgilerimizi yolluyoruz, adamımsın. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 08/08/2006 : 17:46:19
|
Amerika, rezil denecek bir oyunla Brezilya'yı 4 sayı farkla yendi.Eğer böyle giderse, Amerika ekol takımlarına karşı çok ama çok zorlanır.Zaten takımda Redd, Allen türü şutörler yok, adamlar tüm maç boyunca dışardan oynadılar.Amerika hatalarını düzeltmezse ayın 19'una kadar, madalya bile alamayabilir.
Dünya Şampiyonası, yarın saat 07:30'da grubumuzdaki Brezilya-Avustralya maçıyla başlayacak ... Hayırlı olsun diyoruz ...
Bu arada, aşağıdaki yaptığım imzayı forumlarında kullanmak isteyenler olursa bu linki kullansınlar:
[URL=http://imageshack.us] [/URL]
Bu da ulaşım linki:
http://img209.imageshack.us/img209/7500/beatthem2ei2.jpg |
 |
|
Konu  |
|
|
|