AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Drednat
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Dark_Tranquillity
Üye

İleti 6

İletim - 15/02/2006 :  12:45:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sorun değil... Ama kayıdın ses düzenindeki kötülüklerin nedeni maddi imkansızlıklarımız... Hatta devamını alabilmek için $u anda bütün grup üyeleri sabah 8 gece 24 gibi çift i$lerde çalı$maktadırlar. Vokalimiz Akın ise üç tane restoranta sadece demoyu alabilmek için içki masalarına piyano çalıyor... :)

Burası bir oyun forumu herkes oyunla ilgilenir gibi bir ön-yargı değildi benim söylemek istediğim $ey. Günlük hayatta herkesin iliklerine kadar i$lemi$ olan rekabet duygusunun oyun forumlarında çok belirgin olmasıydı... Anlatmak istediğim $ey anlamakta güçlük çeken arkada$lar için tekrarlamak gerekirse "ben seni keserim" vari muhabbetlerinin oyun forumlarında artık bir tarz olmasıydı. Ki benimde oyun geçmi$im o kadar kötü değildir :)... Bir dönem www.darkvenue.com'da ve oyun serverlarinda çe$itli görevlerde bulunmdum. Orada da durum aynıydı... İnsanlar gün boyu birbirlerini nasıl ala$ağı ettiklerini anlatır dururlardı...

Herneyse.... Demomuzun kalan parçalarını alabilmek için parayı tamamlamak üzereyiz... Aldığımız zaman ilgilenen arkada$lara msn adresimi verebilirim...

Saygılarla...

www.drednat.com
Drednat Gitar...
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 18/02/2006 :  12:57:48  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eline her gitar alan, müzisyen olmasın doğru fakat; gerçekten gelecek vaadeden, yetenkli arkadaşların da önünün açılması gerektiğini düşünüyorum. Krondor'lar da haklı tabii, piyasada o kadar berbat gruplar dolanıyor ki... Benim de sizler gibi müzikle uğraşan arkadaşlarım var. Hem Aydın'da hem İstanbul'da çalışmalar yapıyorlar. Size onlardan birinin adresini vereyim(evrestmant@hotmail.com), siz onlarla görüşün, konuşun... ßelki birtakım eksiklerinizi giderme şansınız olur. Onlarında eksikleri var tabii.. Anlaşırsınız yani :) Kimbilir, belki ilerde gerçekten iyi birşeyler yaparsınız da, ben daha sık Türkçe Rock dinlerim.;)

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000