Anladım ki bir oyun sitesinde mantıklı ele$tiriler değil "ultima online 'da $u kadar adam kestim" vari cümleler geliyor. Bu bir oyun sitesinde olabilir zaten ancak...
$arkımızı dinlemek istememen bizim için bir kayıptır. Ama t$kler yinede... Gerekli forumlarda link müzisyenler tarafından tartı$maya açılmı$tır.
Bir oyun forumunda bir $arkıya "ben daha iyisini yapardım" gibi cevaplar gelebileceğini tahmin etmedik zaten ba$lığıda biz açmadık...
Umarım ileride de kısmet olup da CDniz çıkarsa birtek müzisyenler alıp dinler, Ultima Online oynayanlar değil :). Kim ben daha iyisini yapardım demiş yukarıdaki kısımlarda bulamadım. Daha fazla uzatmak istemiyorum. Başarılar dilerim
Tekrar foruma bakar mısın bilmiyorum; ama ağır eleştirim için özür dilerim. İşin içine maddi olanaksızlıklar girince bu tarz sorunların çıkması doğaldır. Tabii bunu ben bilmiyordum...
Özellikle rock müziğine bakış açımız benzermiş. Bunu duyduğuma sevindim. Yedikule coverı, bana göre de ancak bu şekilde yapılabilirdi. Bu nedenle de bunu cover olarak göremiyorum. Coverdan çok yorum desek belki daha uygun olur; ama o da tam doğru tanımlama olmaz. Müziksel olarak doğu ve batı sentezi yapabileceğiniz aklıma gelen ilk parça Edip Akbayram'ın Aldırma Gönül parçası oluyor. Tavsiye vermek bana düşmez; ama bunun coverını dinlemek isterdim. Biraz zor bir parça, o ayrı :)
Batı müziğiyle büyümüş olmam, Türk müziğinden uzak olduğum anlamına gelmiyor. Yukarıda saydığım grupların yanısıra Zeki Müren'den (Ki bana göre Türk müziğinin en iyi yorumcu ve söz yazarlarından bir tanesiydi) Bulutsuzluk Özlemi'ne kadar birçok kişi ve grubu da severek dinledim, dinliyorum. Anlayacağın, müziksel açıdan zengin bir birikimimiz var :)
Bir de burasının bir oyun sitesi olması nedeniyle, buradaki kişilerin sadece oyunlarla ilgilenen kişiler olduğu şeklindeki yorumunuzun yanlış olduğunu belirtmeliyim. Nasıl siz sadece müzikle ilgilenmiyorsanız, biz de sadece oyunla ilgilenmiyoruz. Bu yüzden yorumlarımızı "bilgisiz" kişilerce yapılmış yorumlar olarak görmemelisiniz.
Diğer parçalarınızı da dinlemek isterim. Tek bir parça dinleyerek grubu kötülemek yanlış bir tavır olur.