böyle bir savaş olursa bunu kesin el-kaide belirler el-kaide bir olay düzenleyip amerika başkanını öldürmek gibi veya 11 eylül gibi bir olay yaptıktan sonra amerika nasıl afganistana girdiği gibi irana girecek israille sonra suriye iran safında yer tutacak lübnanda ise israil ve suriye yanlıları çatışacak iç savaş çıkacak orda diyede bir benim teorim var
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
bence savaş çıkmaz hem çıksada ortada biz uçarız biz ne kadar dirensekte diğer müslüman ülkeler çokta güçlü değil, bilakis bazı anti-müslimler bizden daha güçlü AB biz bu konuya karışmayız demişler yani Danimarka ne yaparsa yapsın bzene Müslümanlardan diyo
Birinin çok güzel bir sözü vardı kim hatırlamıyorum ama şöyleydi durum..
Ona soruyorlar sizce 3. Dünya Savaşı nasıl olur?diye. Cevabı şu oluyor: 3.Dünya Savaşı'nı bilemem fakat 4.Dünya Savaşı'nın taş ve sopalarla olacağı kesin diyor.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."