AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Sizce Orijinal Oyunlar Pahalı mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/04/2006 :  16:13:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

ama sonucta ferrari cok ayrı bır sey bız burada oyundan bahsedıoruz senın dedgın ferrarıı alamıosn maketını al oluyo bn cok kısı tanıorum hayatında korsan oyun parası bulamayanlar war...dıceksın pc yı nerden buluolar yardımlarla alıyolar ya da sıstemlerı kotu oluyor paran warsa orjınal yoksa korsan kardesım kanun bu...HASSOOOO

Oyun lükstür. Paran yok ise oynamazsın, herkes oyun oynamak zorunda değil. Paran yetmiyorsa adi oyunlar alırsın, flash oyunlar oynarsın, java ile yetinirsin. Ya da eski oyunlar alırsın, 12 milyona diablo 2, 4 milyona seven kingdoms satılıyor orijinal, gider onları alır oynarsın. Ya da gider Internet cafelerde oynarsın, her ne kadar yaygın olmasa da cafeler için oyun lisansları toplu olarak ve ucuza dağıtılıyor.

Korsan suçtur, korsan üreten de satın alan da suç işlemektedir. Savunulur hiç bir yanı yok. Ne Eidos ne EA ne de başka bir firma siz korsan oynayın diye oyun üretmiyor.

Oyun bir ihtiyaç değil. Dolayısı ile verecek parası olmayan, pahalı bulan oynamaz, bu kadar basit.

Kendi adıma çok nadiren oyun alırım ve bahsettiğim gibi, orijinal alıyorum. Evet, belki 1-2 ayda bir oyun alıyorum, ama hem zamanım yok hem de oyunun her yönüyle tadına varıyorum. Kaldı ki çok daha ucuza kaliteli oyunlar da var, M&B gibi.

Yine daha da önceden yazdığım gibi PS2 almayı düşünüyorum yazın, belki ayda bir oyun ya alabileceğim ya da alamayacağım ama en azından orijinal FF oynamakta kararlıyım.

Korsan suçtur.

Ve eğer dininize bağlı bir kişi iseniz, aynı zamanda kul hakkı olduğunu hatırlatırım.

"Onlar Müslüman değil ki?" gibi bir saplantıya düşerseniz, Türkiye'de dağıtımını Türklerin, Müslümanların üstlendiğini, bu işi Türk dağıtım şirketlerinin yürüttüğünü hatırlatırım.

Her yönden yanlış yoldasınız, nokta.
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/04/2006 :  17:36:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HASSOOO=>biz gavuruz abi o zaman kopya cd aldığımız için..paran yoksa oynayamazsın ne demek oluyor anlamadım ama ben bal gibi oynuyorum ve oynamaya şu an devam edeceğim ne zaman kendi ekonomik özgürlüğüme kavuşurum o zamanda çaresine bakarım +hiçbir internet cafe oyunu lisanslı almıyor gidiyorlar oradan buradan 5-6 cd ye işi bitiriyorlar bana kimse alıyorum veya alıyorlar falan demesin,hiç inandırıcı olmuyor çünkü...
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/04/2006 :  17:56:29  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
HASSOOO orjinal oyunla dinin ne alakası var?bende sahte alıyom krallar gibi oynuyom.hem ne flash oyunu.türkiyeye çok pahalı geliyo orjinal oyun.HAKSIZLIK DEĞİL Mİ BU?orjinal oyun alcam diye sevmediğim oyunu mu alcam.
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 09/04/2006 :  19:39:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne alaka bızımkı canda parası olmayanın kı patlıcan mı madem kı suc o zmn once gıt bunu devlete anlat bn o kdr yer bılıorumkı polısler bıle gelıp cocuklarına oyun alıyorlar oyle yerler bılıyorum kı artık adamlar kendını asmıs buyuk muzık market gıbı yer acmıslar madem yasak bu mekanlar kapansın o zmn bn de gıder orjınal alırım ayrıca param yok dıye hıc mı oyun oynamıcam ya da dandık oynamıcam...

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 09/04/2006 :  19:42:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
black lord VOL DEMORD tarafından yazılan:

ya ben açıkçası korsan almak istemiyorum ama korsan almak için 5 kişi ortak oluyoz.şimdi orjinal almak istesem okulu toplamam lazım

DEMİŞ ARKADAŞ BEN BUNUN ÜZERİNE KONUŞMUYORUM BİLEE...

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000