AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Sizce Orijinal Oyunlar Pahalı mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/04/2006 :  21:57:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bırakın bu mülayim ayaklarını,parası olan bile orj almayıp gidiyor kopya alıyor ohoo siz neyi konuşuyorsunuz burada onun için geçin bu işleri
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/04/2006 :  22:35:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HASSOOO'nun anlatmak istediklerinin bir gramını bile anlamıyorsunuz ki... Öncelikle çok önemli bir noktayı kavramanız lazım, ve bunu ne kadar erken sahip edinirseniz o derecede de güçlü bir karakter sahibi olacaksınızdır. Bu nokta şu: Başkalarının yaptıkları, sizi ilgilendirmez. Hangi anlamda? Yani "o yapıyor, ben de yaparım", "şu alıyor, ben de alırım", gibi başkalarının yaptıkları ile hareket etme eğilimleri, veya savunma mekanizmaları tamamen yanlış bir yol tutumudur. Bunu haddim olmayarak, yaşlarınızı bilmesem de benden küçük olduğunuzu kestirerek bir abi tavsiyesi olarak söylemek istiyorum. İster kulak asın ister asmayın, size kalmış tabii.

Orijinal oyun neden pahalı, korsan oyun neden alınmamalı, kanunda yeri var mıdır yok mudur, gibi bir kaç temel sorunun cevabını bilmediğinizden ve şu an tek isteğinizin oyun canavarlığı olmasından :) korsan almayı her türlü kulba sokabiliyorsunuz :).

Ama tabii ekonomik özgürlüğü olmayan kesim olarak size de şu konuda hak vermemek elde değil. Babanıza gidip "baba oyun alıcam, 80 ytl versene" deseniz gelecek tepki pek hoş olmayabilir :) Çözüm olarak, para biriktirmek, bir kaç arkadaş toplanıp almak, ya da hiç almamak gibi acı kelime toplulukları yazsam da nasıl olsa hiç de reel bir çözüm olmadıkları aşikâr sizin için :)

Ayrıca bu işin gerçekten ne kadar ciddi boyutlara vardığının farkına varmalısınız. Verdiğiniz kopya cd paralarının nerelere gittiği konusunda onlarca kez konuşuldu. Önce ülke haberlerini okuyun, sonra da durun düşünün biraz...
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/04/2006 :  22:55:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HASSOOO'nun anlatmak istediklerini anlıyorum ama HASSOOO kendine göre konuşuyor herkes bir değil ki ne yani şimdi benim 100 ytl param yok diye oyun oynama zevkinden mahrum mu kalacam???zaten uzun bir zamandır oynadığım yok doğru düzgün.. abi bırakın allahını severseniz ya herşeyin kopyası,korsanı var oyuna mı kaldık yazık günah oyuna vereceğim parayla daha gerekli ihtiyaçlarımı gideririm..5 cdlik oyun 5 ytl onuda oynuyorsun 3-5 gün kaldırıp kenara atıyorsun sonra,her dakka yeni oyun çıkıyor zaten sizde bunları yazarken biraz da halden anlayın sanki dört dörtlük bir ülkeyizde bunlar göze batıyor bir sürü değişik şey dönüyor etrafta yaw
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/04/2006 :  11:02:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet yaw keşke 1 cdli oyun 1 ytl,2 cdli oyun 2 ytl...........olsaydı ne güzel olurdu(Orjinal oyunlar içinde geçerlidir.)
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 10/04/2006 :  15:16:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oldu, yanında hediye falan da versinler. Bir oyun alana bir oyun bedava, üçüncüsü de %50 indirimli... Böylece firmalar zarar üzerine zarara girer, bize de oynayacak oyun kalmaz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.12 Snitz Forums 2000