|
Yazar |
Konu  |
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 05/03/2006 : 01:25:58
|
alıntı: ultramert tarafından yazılan:
ps2 de bile kopya oyun çalıştırman için adamlar makinenin içine çip takıyorlar tabi doğal olarak sony nin garanti kapsamından çıkıyor daha ps3 çıkmadan adamlar başlamış çip uydurmaya yani dünyanın birçok ülkesinde böyle bu işler ne kadar ekmek o kadar köfte durumumuz belli "bill gates"değiliz hiçbirimiz... türkiye de git bakalım ps2 cafelere hangisi orj oyun kullanıyor hepsi çipli makinelerin kullandıkları cd lerde 5-6 ytl lik cd..bu verdiğim bir örnekti sadece
Cafe'lere lisansta bir çok oyun indirim yapıyor ama millet korsana devam ediyor. Bill Gates olmana gerek yok. Bill Gates gibi son model araçlarla gezmiyor, petrol zenginleri gibi altın saraylarda yatmıyor, holding patronları gibi her tatile yurt dışına çıkmıyorsun... Aynı şekilde maddi gücü yetmeyen pahalı oyun alacak diye bir zorunluluk da yok, yetmiyorsa oynamazsınız. Her hafta bir oyun alınacak diye bir kaide yok. |
 |
|
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 05/03/2006 : 13:31:24
|
@ultramert; Demek istediğimde bu işte.Bir oyunu alırsın uzun bir süre,tamamen o oyunu özümseyerek bitirirsin.Yok eğer bunu yapamıyorsan korsan alırsın.Yukarda yazdığım gibi bazı oyunlar orjinal alınmayı hak eder.Şimdi sorabilirsiniz.Bu nerden belli diye?İnsan buna kendi karar verir.Örneğin Star Wars Empire at War'ı orjinal olarak alacağım uzun zamandır bekliyorum kendisini. @|KRONDOR| hocam beni yanlış anladın her önüne geleni alan biri değilim.Yani denizden oyun çıksa yemem .Battle for Middle Earth'ı veya başka bir oyunu illa seviyorum diye orjinal alacağım diye bir şey yok ama F.E.A.R'ı biraz kendimi sıkıp orjinal olarak aldım,mutluyum hala sıkılmadım,canım sıkıldıkça açıp oynuyorum. Konu başlığına dönersek orjinal oyun pahalı ve belirli bir kesim hariç burada kimse yeni çıkan bir oyunu orjinal olarak alamıyor. |
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
|
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 05/03/2006 : 13:44:10
|
alıntı: Soulfly tarafından yazılan:
Evet, nadiren oyun alırım -Bu sene hiç alamadım derslerden dolayı- aldığım oyun kaliteli olur, zamanımın keyifli geçmesini sağlar. Oynadığım herhangi bir oyunu da erken bitirme heveslisi değilim 2, 3 ay bir oyunla uğraştığım oluyor. Onun için aldım mı rahatlıkla orjinal alabilir, devlete ve millete zarar ziyan vermediğimi düşünerek, oyunumu gönül rahatlılığıyla oynarım.
Aha, ben de bunu demiştim. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 05/03/2006 : 14:29:42
|
Bir BF2'NİN KORSAN FİYATI 6,5 YTL AMA ORJİNALİ 90 YTL ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN :) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 05/03/2006 : 14:55:26
|
Turgay hocam, mesajım sana değildi zaten :) Mert'e söyledim onları. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |