AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Sizce Orijinal Oyunlar Pahalı mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 04/03/2006 :  13:03:28  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Olaya şöyle bakınca her şeyi daha net anlayacaksınız; Orjinal oyunlar pahalı değil, korsan oyunların elde edilmesi çok kolay ayrıca maliyeti çok düşük. Hal böyle olunca da vatandaşa orjinal pahalı geliyor.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 04/03/2006 :  16:54:53  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bence fiyat ve emeği bir kenara bırakırsak düşünmemiz gereken başka bir husus var.Maymun iştahlı olmamız.Bugüne kadar sevdiğiniz oyunlar hariç hangi oyunu tamamen yani her köşesini,her bonus bölümünü falan oynayarak bitirdiniz?(Ben dahil)Genel olarak bi oyunu biraz oynayıp bir kenera atıyoruz.Avrupa da adamlar bi oyunu alınca bırakmadan manyak gibi oynayıp bitiriyorlar biz bi dükkana girip 4-5 oyun biren alıp çıkarken onlar tek bi oyunla 1-2 aylarını geçiriyorlar.Bu bilinci kazandığımızda orjinal oyun fiyatlarına artık o kadar takmayacağımızı düşünüyorum.
Tabi oyun vardır muhteşemdir,emek verilmiştir,alın teri dökülerek ortaya güzel bir eser çıkarılmıştır.Oyun vardır sırf bizimle dalga geçmek için abuk sabuk buglarla piyasaya sürülmüştür.Benim fikrim bir oyun orjinal alınmayı hak ediyorsa alınmalıdır.Bu benim kişisel görüşüm tabi herkesin iyi oyun anlayışı farlıdır

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/03/2006 :  17:23:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
açıkcası ben yeni bir oyun çıktığında büyük bir hevesle alıyorum oyun daha bitmeden canım sıkılıp bir kenara atıyorum şimdi gidip 100 ytl ye orj olun alsam yazık olmayacak mı paraya
size soruyorum
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 04/03/2006 :  22:45:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen de 100 YTL'yi canını sıkmayacak oyuna ver. Her önüne geleni alırsan tabii sıkılırsın. Mesala Battle for Middle Earth (Sadece bir örnek) çok tuttu. Kaçınız oyunun orijinalini aldı? En fazla 1-2 kişi çıkar sanırım. Bunu almış olsaydınız canınız sıkılır mıydı? Bahaneler çok tabii.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/03/2006 :  01:13:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ps2 de bile kopya oyun çalıştırman için adamlar makinenin içine çip takıyorlar tabi doğal olarak sony nin garanti kapsamından çıkıyor daha ps3 çıkmadan adamlar başlamış çip uydurmaya yani dünyanın birçok ülkesinde böyle bu işler ne kadar ekmek o kadar köfte durumumuz belli "bill gates"değiliz hiçbirimiz... türkiye de git bakalım ps2 cafelere hangisi orj oyun kullanıyor hepsi çipli makinelerin kullandıkları cd lerde 5-6 ytl lik cd..bu verdiğim bir örnekti sadece
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000