Zaten bildiğim kadarıyla, oyun Cd istemeden çalışıyor. Yani, cdler sadece yükleme için gerekli. Bu da orjinal almayı daha makul kılıyor. İki ayım kaldı ondan sonra ben de oynayacam :)
ben hayatta orjinal oyun almam.çünkü sahte oyunu ben bedava alıyomhemde orjinalin kopyalanmışıneden bedava alıyosunuz derseniz söyliyim:çünkü o oyunları aldığım yerin sahibini babam tanıyoadamdanda para gitmiyo bizden de
ama orjinal alırsam param gitcek.onlar orjinalde satıyolar:DDDben hiç yanlış yapmıyom:D niye dersen:genelde güzel oyunlar uzak ülkelerden geliyo(mesela amerika)ve onlar uzak ülkeden geldikleri için 100 ytl ye filan katlanıyo.bir oyun için pahalı değil mi 100 ytl:DDDhadi 100 ytl yi bırak 70 ytl.o da bi oyun için pahalı:DDDD
hem döviz yabancı ülkeye gidiyo.türkler oyun yapmıyo.(yapıyolar ama dandik)güzel yapsalar belki alırım:DDD
yaw paran gidecek diye ulke ekonomisi zayıflıyor..senin gibi düşünen 5 milyon kişi orjinal oyun alsa ulke kalkınır bea. nasıl mı kalkınır..millet dışarıdan oyun gettittiriyor ya..mesela almanya,amerika fln. ha orada ki şirketler TÜRKİYE de bu potansiyel var gidip orada şirketleşelim.orada iş imkanı sunalım..millet oradan daha ucuza alsın diyebilir..hem sektör burada da gelişir o zmn. neyse nefesimizi boşa tuketiyoruz...