Ondan sonra Efsaneler Üçlemesi geliyor. Bu kitapta Raistlin le Caramon üzerine kurulu. Ondan sonra Yaz Alevi Ejderhaları ve ondan da sonra İkinci nesil..Ondan sonra da......
Shannara'nın ilk üçlemesi, adamı fantazi kurgudan soğutur. Biz okurken bir sonraki bölümde neler olacağını bilerek okuyorduk. Adam Yüzüklerin Efendisi'ndeki karakterleri değiştirmiş sadece sanki. Anca bu kadar aynı olurdu olaylar. Devam kitapları nasıldır, bilmiyorum; ama ilk üç kitaptan uzak durun derim.
Zahmet olmazsa bu üçlemelerin kitaplarını da sırasıyla yazar mısınız? canım çekti ve ağzım sulandı LOTR'dan sonra böyle kitaplar pek sık uğramıyor buralara(ya da ben bakamıyorum D&R'da bile yok)
Ondan sonra Efsaneler Üçlemesi geliyor. Bu kitapta Raistlin le Caramon üzerine kurulu. Ondan sonra Yaz Alevi Ejderhaları ve ondan da sonra İkinci nesil..Ondan sonra da......
ya anlamadım..bu ilk 3 lemeden sonra yaz alevi ejderhaları gelmesi lazım değilmi?..caramon ve raistlin üzerine kurulu olan efsaneler üçlemesinden önce çünkü isimler mevsimi çaarıştırıyo...ilk titap güz alacakaranlıının ejderhaları 2. kitap kış gecesi ejderhaları.. 3. kitap ilkbahar bilmemnesi ejderhalrı..
ve yaz alevi e. nın arkasında 3 lemenin devamı diyo..eee mevsimleri dizersenz zaten yaz alevi gelmesi gerekiyo...öyle değil mi??
Bilmiyorum valla çünkü daha onu okumadım ama kitabın arkasında -sırayla yazıyorsa tabi- önce efsaneler üçlemesi sonra ikinci nesil sonra da yaz alevini yazmışlar.
Bu arada Unutulmuş diyarların 2.seriside bitti. Bu hafta içi 3.süne başlıyorum.