AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Kara Elf Üçlemesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 17/03/2006 :  17:32:58  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ondan sonra Efsaneler Üçlemesi geliyor. Bu kitapta Raistlin le Caramon üzerine kurulu. Ondan sonra Yaz Alevi Ejderhaları ve ondan da sonra İkinci nesil..Ondan sonra da......
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 17/03/2006 :  22:58:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Shannara'nın ilk üçlemesi, adamı fantazi kurgudan soğutur. Biz okurken bir sonraki bölümde neler olacağını bilerek okuyorduk. Adam Yüzüklerin Efendisi'ndeki karakterleri değiştirmiş sadece sanki. Anca bu kadar aynı olurdu olaylar. Devam kitapları nasıldır, bilmiyorum; ama ilk üç kitaptan uzak durun derim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/03/2006 :  23:03:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zahmet olmazsa bu üçlemelerin kitaplarını da sırasıyla yazar mısınız? canım çekti ve ağzım sulandı LOTR'dan sonra böyle kitaplar pek sık uğramıyor buralara(ya da ben bakamıyorum D&R'da bile yok)
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 27/03/2006 :  17:11:20  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Ondan sonra Efsaneler Üçlemesi geliyor. Bu kitapta Raistlin le Caramon üzerine kurulu. Ondan sonra Yaz Alevi Ejderhaları ve ondan da sonra İkinci nesil..Ondan sonra da......

ya anlamadım..bu ilk 3 lemeden sonra yaz alevi ejderhaları gelmesi lazım değilmi?..caramon ve raistlin üzerine kurulu olan efsaneler üçlemesinden önce çünkü isimler mevsimi çaarıştırıyo...ilk titap güz alacakaranlıının ejderhaları
2. kitap kış gecesi ejderhaları..
3. kitap ilkbahar bilmemnesi ejderhalrı..

ve yaz alevi e. nın arkasında 3 lemenin devamı diyo..eee mevsimleri dizersenz zaten yaz alevi gelmesi gerekiyo...öyle değil mi??

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 27/03/2006 :  21:30:01  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilmiyorum valla çünkü daha onu okumadım ama kitabın arkasında -sırayla yazıyorsa tabi- önce efsaneler üçlemesi sonra ikinci nesil sonra da yaz alevini yazmışlar.

Bu arada Unutulmuş diyarların 2.seriside bitti. Bu hafta içi 3.süne başlıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000