AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Kurtlar Vadisi gençliği...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 01/03/2006 :  17:40:54  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
valla liseyi bitireli 10 sene oldu. benim zamanımda da bu tür olaylar çoktu yokh öğretmen dövmeler, korkutmalar tehdit, esrar ,vs her şey mevcuttu ve o zamanlarda k.v deli yürek gibi dizilerde yokhtu... bu tür olayların diziyle ilgisi vardır elbet ama çok az bence. bende izliyorum kurtlar vadisini hatta hiç bi bölümünü kaçırmadım. sizin bahsettiğiniz o esrarcılar adam dövenler elinde tesbihle gezenler kurtlar vadisi deli yürek olmasaydıda böle olacaklardı çünki bu tip insanların böle olmasının tek sebebi AİLE dir bence dizi falan hikaye. o insanların aileleride kendi ana babalarından böle görmüşler heralde ve bu zincirleme olarak devam edecek malesef onların çocukları , torunları vs. psikologlar bu duruma şöle bi çere ile cevap veriyorlar onları kazanın :))) bende şöle bi cevap veriyorum onlara KAÇ TANESİNİ ...

SAYGILAR...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 01/03/2006 :  19:45:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bi de şu laflarına çok kıl oluyorum neymiş iki kişinin bildiği sır değildir :P iki kişinin yaptığı espiride değil o zaman lütfen bu konuya parmak basalım

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 01/03/2006 :  20:33:13  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla bizim okulda KV dan o derece etkilenen yok, içki içme yok, hap kullanma yok, kimsenin bçak taşıdığınıda zannetmiyorum fakat konuyla çok az alakası da olsa hala sağ,sol kavgasını devam ettirmeye çalışan ya da bunu kendilerinin halledebileceğini öne süren aşırı akıllı öğrenciler var, ne yazık....
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 01/03/2006 :  20:36:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İsim vermek istemediğim bir üniversiteye zamanında derin devlet tarafından uyuşturucu sokulmuş, öğrencilerin başarıları kıskanıldığı için ve bi dönem çok bozukluklar yaşanmıştır. Bunlar da belgeler tarafından ispatlandı.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 01/03/2006 :  20:47:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Valla bizim okulda KV dan o derece etkilenen yok, içki içme yok, hap kullanma yok, kimsenin bçak taşıdığınıda zannetmiyorum fakat konuyla çok az alakası da olsa hala sağ,sol kavgasını devam ettirmeye çalışan ya da bunu kendilerinin halledebileceğini öne süren aşırı akıllı öğrenciler var, ne yazık....

O ne güzel okul yaws hangi si bu hocam ohh hap yok içki yok serseri yok daha ne isterim

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000